Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Imre Mária
  2016. 01. 04. 21:13
  2 éjszakát töltöttünk itt,minden nagyon szuper volt :)
  Kedves a személyzet,kitűnő a kiszolgálás,bőséges a reggeli és a vacsora,a wellness részleg is minden igényünket maradéktalanul kielégítette.Gratulálok a csapatnak és a szálloda vezetőségének,lehet,hogy találkozunk még :)
  Köszönjük.
 • Gyarmati Márta
  2016. 01. 03. 20:20
  A Karácsonyt töltöttük a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat,mindennel nagyon elégedettek voltunk.Finomak voltak az ételek,kedves volt a személyzet.Grátisz kaptuk a belépőket a Beatles múzeumba,és a borkóstolót a 220 éves István pincébe.A wellness részben is kellemesen múlattuk az időt.Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát,aki családias légkörre vágyik!
 • Tóth József
  2015. 12. 18. 21:44
  Nagyon jól éreztük magunkat !!! Finomak voltak az ételek , nagyon kedves volt a személyzet . A wellness rész csodálatos volt . A Beatles múzeumba órákig el lehetne nézelődni . Sajnos a bor múzeumról le maradtunk , de legközelebb nem hagyjuk ki . Tehát mindenkinek ajánlom szuper szálloda . Köszönjük hogy itt tölthettünk három napot . Üdvözlettel Tóth József és Tóth Józsefné
 • Szilágyi lászlóné
  2015. 12. 14. 19:44
  Kupon alapján az utolsó pillanatban decemberben (13-15) foglalt szállás.

  Állítom, hogy az ország egyik legszuperebb szállodái közé tartoznak erősen az élmezőnyben.
  A megközelítés a parkolás az elhelyezkedése a belvároshoz szuper.
  A konyha elsőrangú, ízletes a szakács tálalása esztétikailag is elsőrangú. A pincérek hihetetlen szolgálatkészek, kedvesek. Annak ellenére, hogy hétköznap (holtszezon időben) egyedüli vendégek voltunk a szállodában, maximális kedvességgel és szakértelemmel szolgáltak ki minket. A kifogástalan welness részlegben is ketten lévén, minden szolgáltatást (szauna, pezsgő medencék, sókabin) korlátozás nélkül tudtuk igénybe venni. A személyzet minden tagja hihetetlen szolgálatkész, kedves volt. Az ajánlott egri borok finomak voltak.
  A szoba kifogástalan volt.
  Ezt a szállodát csak ajánlani tudom mindenkinek.
  Köszönet az itt eltőltött napokért.
 • Belianszky Krisztina
  2015. 12. 02. 15:51
  Nagyon jól éreztük magunkat!!! A szoba tiszta volt és kényelmes. A wellnes részleg minden igényünket kielégítette. A recepción segítőkészek és kedvesek voltak. A svédasztalos reggeli, és vacsora bőséges volt, és ízletes. A Beatles múzeum szenzációs, a borkóstolásról lemaradtunk :( Közel a belváros,csak ajánlani tudom mindenkinek aki aktív és passzív pihenésre vágyik.
  Üdv.
  Belianszky Krisztina
 • Sárik Imréné
  2015. 11. 24. 08:24
  T. Szálloda Vezetősége.
  Köszönettel vettem a vélemény megkeresést, de csak nagyon jót tudunk elmondani barátainknak és az ismerőseinknek.
  Nagyon kedves volt érkezéskor a recepción a hölgy, továbbá igen finom volt és változatos választékkal az étrend.
  A program tájékoztatás kitűnő volt, a helyismeretre is korrekt eligazítást kaptam. A szálódai elhelyezés is figyelmes volt, mivel nyugdíjasok vagyunk és földszinten kaptunk elhelyezést, ez kitűnő. Az még csodálatosabb volt, hogy a welness lehetőség szálódán belül volt, minden tiszta és szép volt, kedves voltak mindenhol a személyzet. Öröm volt Önöknél
  eltölteni három napot. KÖSZÖNETTEL. Sárik Imréné, párja Ambrus János.
 • Willmann Mária
  2015. 10. 08. 13:39
  Tisztelt Micski Marianna!

  Szeretném még egyszer megköszönni az Ön segítségét a sikeres szobafoglalás ügyében a német vendégek részére szeptember végén.
  A vendégek egytől-egyig nagyon elégedettek voltak mind a szállással, mind a szobákkal, mind a szolgáltatásokkal.
  Kérem, ezt a véleményt adja tovább munkatársainak is. A hosszú huzavona után mégis mindennek jó vége lett. És ezt csak az Ön közreműködésének köszönhetjük. További szép őszi napokat, kedves vendégeket és minden jót kívánunk Önnek és munkatársainak.

  Üdvözlettel
  Willmann Mária
 • Holicska Zita
  2015. 09. 23. 08:05
  3 napot töltöttünk itt, mindennel meg voltunk elégedve. Külön kiemelném a recepció segítőkészségét és a finom ételeket.
  Üdvözlettel: Holicska Zita
 • K. Mária
  2015. 09. 04. 07:41
  TIsztelt Címzett!

  Köszönjük a pihenésünk zavartalanságát. A szálloda teljes mértékben megfelel a 4*-os kategóriának, örülünk, hogy eljutottunk Önökhöz.Tiszta, szolgálatkészek, gyerekbarát, és az ételek pedig inkább 5*-osnak felelnek meg, olyan finomak, ízletesek. Rendkívül közel van a belváros, ami egy turistának fontos lehet. Jól éreztük magunkat a szállodában. Máskor is szívesen választanánk az Önök szállodáját. Üdvözlettel.
 • Tóth Olivérné
  2015. 09. 02. 18:38
  Idén nyáron a 20.házassági évfordulónkat töltöttük önöknél.Nagyon jól éreztük magunkat,a hotel szép a kiszolgálás kedves,az étel finom volt a billiárddal pedig egy kicsit a fiatalságunkat hozztuk vissza.A város gyönyörű az emberek kedvesek.Az biztos,hogy tavasszal a gyermekeinkkel is visszatérünk önökhöz. Üdvözlettel Tóth Olivérné

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.