Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Usákné Bartha Szilvia
  2017. 04. 08. 19:44
  Tisztelt Korona Hotel!
  Nászútunkat töltöttük Önöknél! Csodálatos három nap volt! A személyzet NAGYON kedves! A Beatles múzeum szenzációs!! A legnagyobb élményt a Bor Múzeum látogatás jelentette számunkra! Józsi bácsit csak IMÁDNI lehet! Az ételek egytől egyig isteniek voltak! Kedves férjemmel megbeszéltük,minden évben a házassági évfordulónkkor biztos hogy Önökhöz megyünk!
  Köszönjük Önöknek ezeket az élményeket!

  Tisztelettel:
  Usák István és neje
  Hotel Korona - Eger
  2017-04-10 07:04:29
  Tisztelt Usákné Bartha Szilvia! Köszönettel vettük pozitív véleményírását szállodánkkal kapcsolatosan. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és sikerült élményekben gazdag pár napot nálunk eltölteni. Várjuk Önöket a jövőben is szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Juhász Adrienn
  2017. 04. 02. 06:52
  Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve! A személyzet nagyon kedves, a szoba szép tiszta, a reggeli friss, bőséges a wellness szuper, igényes!
 • Herkutz Zoltan
  2017. 04. 01. 22:13
  Maximálisan elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, a wellness-részleg az egyik legjobb az országban! Nagyon kedves mindenki és kényelmesek, tiszták a szobák. Belváros 2 perc sétára van, csak ajánlani tudom!
  Hotel Korona - Eger
  2017-04-02 06:11:37
  Kedves Herkutz Zoltán! Szeretnénk megköszönni véleményírását, örülünk, hogy jól érezték magukat és szállodánkat választották. Várjuk vissza Önöket szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Zsolnayné Soltész Éva
  2017. 03. 19. 19:22
  Tisztelt Korona hotel Dolgozói !
  Mi vagyunk a biciklis házaspár akik visszatérő vendégek vagyunk.
  Igen jól érezzük magunkat és nagyon kedves kiszolgálásban van részünk . Mindennel maximálisan meg vagyunk elégedve , hiszen ezért is választjuk mindig Önöket.
  Tisztelettel Zsolnay házaspár.
 • Horváth Eszter
  2017. 02. 20. 07:22
  Első alkalommal kettesben a párommal, második alkalommal a 6 évesünkkel tértünk vissza. Nagyon elégedettek voltunk mindkét alkalommal, mert a romantikus, kettesben töltött idő ugyanúgy kivitelezhető itt, mint egy családi hétvége gyermekkel. A szobánk ismét tiszta, szép, az étkezés nagyon is bőséges, közel a történelmi belváros, de a borospince a kiváló tárlatvezetéssel és az Egri Road Beatles Múzeum Deák Billy Zolival szintén viszi a prímet! A wellness részlegben minden megtalálható, amire a pihenéshez szükség van, második alkalommal immár kismamaként is lehetőségem volt használni a medencét többek között, a gyermek szintén nagyon élvezte. Biztosan fogunk még találkozni, ha Eger, akkor Korona Hotel.
 • Bacsa Andrásné
  2017. 01. 15. 18:20
  Hosszú hétvégét töltöttünk Önöknél Bikavér csomag keretében.Nagyon jól éreztük magunkat. Másoknak is szívesen ajánlom.
 • Németh Anna
  2016. 12. 18. 21:28
  Kedves Korona Hotel!
  Én egy barátnőmmel töltöttem el egy nagyon szuper hétvégét Önöknél! Csak jókat tudunk mondani: kényelmes szoba, szép wellness részleg, finom reggeli, a személyzet kedves, udvarias, mosolygós, és maga az egész Hotel kellemes, színvonalas!
  Bátor szívvel ajánljuk ismerőseinknek, és mi magunk is szívesen eltöltenénk ott egy újabb hétvégét! :)
  Köszönettel: Németh Anna
 • Kerekesné Kardos Klára
  2016. 12. 14. 16:25
  Köszönjük az Önöknél töltött két éjszakát.Nagyon jól éreztük magunkat.A személyzet kedves,udvarias.A wellness rész csodálatos.A reggeli finom és bőséges volt.
 • Palotayné Szilágyi Éva
  2016. 09. 16. 23:28
  Köszönjük az Önöknél töltött 2éjszakát. Kedves, szolgálatkész személyzet, kellemes, kényelmes, tiszta szoba, finom, választékos reggeli és vacsora. Tetszett még, hogy közel volt a belváros. A Beatles múzeum igazi élmény volt!
 • Nagy Gyula
  2016. 09. 16. 20:29
  Kedves Korona Hotel!
  Nászutunkat töltöttük Önöknél egy Romantika csomag keretében. A szoba igazán exluzív és elegáns volt. Gyönyörű rózsát készítettek be, párom nagyon nagy megelégedésére. A wellness részlegen kiválóan jól éreztük magunkat! Személyzet nagyon figyelmes, segítőkész volt. Szolgáltatásaik, programjaik fantasztikusak, bármikor szívesen visszatérnénk.
  Minden ismerősömnek örömmel fogom Önöket ajánlani.
  Hálás köszönettel,
  Nagy Gyula

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.