Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Juhász Adrienn
  2017. 04. 02. 06:52
  Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve! A személyzet nagyon kedves, a szoba szép tiszta, a reggeli friss, bőséges a wellness szuper, igényes!
 • Herkutz Zoltan
  2017. 04. 01. 22:13
  Maximálisan elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, a wellness-részleg az egyik legjobb az országban! Nagyon kedves mindenki és kényelmesek, tiszták a szobák. Belváros 2 perc sétára van, csak ajánlani tudom!
  Hotel Korona - Eger
  2017-04-02 06:11:37
  Kedves Herkutz Zoltán! Szeretnénk megköszönni véleményírását, örülünk, hogy jól érezték magukat és szállodánkat választották. Várjuk vissza Önöket szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Zsolnayné Soltész Éva
  2017. 03. 19. 19:22
  Tisztelt Korona hotel Dolgozói !
  Mi vagyunk a biciklis házaspár akik visszatérő vendégek vagyunk.
  Igen jól érezzük magunkat és nagyon kedves kiszolgálásban van részünk . Mindennel maximálisan meg vagyunk elégedve , hiszen ezért is választjuk mindig Önöket.
  Tisztelettel Zsolnay házaspár.
 • Horváth Eszter
  2017. 02. 20. 07:22
  Első alkalommal kettesben a párommal, második alkalommal a 6 évesünkkel tértünk vissza. Nagyon elégedettek voltunk mindkét alkalommal, mert a romantikus, kettesben töltött idő ugyanúgy kivitelezhető itt, mint egy családi hétvége gyermekkel. A szobánk ismét tiszta, szép, az étkezés nagyon is bőséges, közel a történelmi belváros, de a borospince a kiváló tárlatvezetéssel és az Egri Road Beatles Múzeum Deák Billy Zolival szintén viszi a prímet! A wellness részlegben minden megtalálható, amire a pihenéshez szükség van, második alkalommal immár kismamaként is lehetőségem volt használni a medencét többek között, a gyermek szintén nagyon élvezte. Biztosan fogunk még találkozni, ha Eger, akkor Korona Hotel.
 • Bacsa Andrásné
  2017. 01. 15. 18:20
  Hosszú hétvégét töltöttünk Önöknél Bikavér csomag keretében.Nagyon jól éreztük magunkat. Másoknak is szívesen ajánlom.
 • Németh Anna
  2016. 12. 18. 21:28
  Kedves Korona Hotel!
  Én egy barátnőmmel töltöttem el egy nagyon szuper hétvégét Önöknél! Csak jókat tudunk mondani: kényelmes szoba, szép wellness részleg, finom reggeli, a személyzet kedves, udvarias, mosolygós, és maga az egész Hotel kellemes, színvonalas!
  Bátor szívvel ajánljuk ismerőseinknek, és mi magunk is szívesen eltöltenénk ott egy újabb hétvégét! :)
  Köszönettel: Németh Anna
 • Kerekesné Kardos Klára
  2016. 12. 14. 16:25
  Köszönjük az Önöknél töltött két éjszakát.Nagyon jól éreztük magunkat.A személyzet kedves,udvarias.A wellness rész csodálatos.A reggeli finom és bőséges volt.
 • Palotayné Szilágyi Éva
  2016. 09. 16. 23:28
  Köszönjük az Önöknél töltött 2éjszakát. Kedves, szolgálatkész személyzet, kellemes, kényelmes, tiszta szoba, finom, választékos reggeli és vacsora. Tetszett még, hogy közel volt a belváros. A Beatles múzeum igazi élmény volt!
 • Nagy Gyula
  2016. 09. 16. 20:29
  Kedves Korona Hotel!
  Nászutunkat töltöttük Önöknél egy Romantika csomag keretében. A szoba igazán exluzív és elegáns volt. Gyönyörű rózsát készítettek be, párom nagyon nagy megelégedésére. A wellness részlegen kiválóan jól éreztük magunkat! Személyzet nagyon figyelmes, segítőkész volt. Szolgáltatásaik, programjaik fantasztikusak, bármikor szívesen visszatérnénk.
  Minden ismerősömnek örömmel fogom Önöket ajánlani.
  Hálás köszönettel,
  Nagy Gyula
 • Mészáros Adrienn
  2016. 08. 24. 07:22
  Köszönjük az Önöknél töltött két éjszakát, nagyon jól éreztük magunkat a párommal. A szoba és az ellátás kifogástalan volt, a borkóstoló pedig felejthetetlen.

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.