Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Sárosi Zoltán
  2017. 04. 18. 13:05
  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! A hely kiváló, a személyzet kedves, segítőkész! A masszázsnál ha valaki elkedvetlenedne, hogy egy bájos apró hölgy invitálja fekete göndör hajjal, akkor ne kedvetlenedjen el. élete legjobb masszázsa következik! KÖSZÖNJÜK!
  Hotel Korona - Eger
  2017. 04. 26. 17:00
  Köszönjük szépen véleményét. Bízunk benne,hogy a jövőben is vendégül láthatjuk Önöket! Tisztelettel: Hotel Korona**
 • Molnár István
  2017. 04. 09. 12:05
  Szép napokat töltöttünk itt. Szép volt a szoba, jó az ellátás. A történelmi pince és a Beatlas múzeum is egyedülálló. A személyzet segítőkész, kedves.
  Hotel Korona - Eger
  2017. 04. 10. 07:05
  Tisztelt Molnár István! Köszönettel vettük pozitív véleményírását szállodánkkal kapcsolatosan. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és sikerült élményekben gazdag pár napot nálunk eltölteni. Várjuk Önöket a jövőben is szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Usákné Bartha Szilvia
  2017. 04. 08. 19:44
  Tisztelt Korona Hotel!
  Nászútunkat töltöttük Önöknél! Csodálatos három nap volt! A személyzet NAGYON kedves! A Beatles múzeum szenzációs!! A legnagyobb élményt a Bor Múzeum látogatás jelentette számunkra! Józsi bácsit csak IMÁDNI lehet! Az ételek egytől egyig isteniek voltak! Kedves férjemmel megbeszéltük,minden évben a házassági évfordulónkkor biztos hogy Önökhöz megyünk!
  Köszönjük Önöknek ezeket az élményeket!

  Tisztelettel:
  Usák István és neje
  Hotel Korona - Eger
  2017. 04. 10. 07:04
  Tisztelt Usákné Bartha Szilvia! Köszönettel vettük pozitív véleményírását szállodánkkal kapcsolatosan. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és sikerült élményekben gazdag pár napot nálunk eltölteni. Várjuk Önöket a jövőben is szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Juhász Adrienn
  2017. 04. 02. 06:52
  Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve! A személyzet nagyon kedves, a szoba szép tiszta, a reggeli friss, bőséges a wellness szuper, igényes!
 • Herkutz Zoltan
  2017. 04. 01. 22:13
  Maximálisan elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, a wellness-részleg az egyik legjobb az országban! Nagyon kedves mindenki és kényelmesek, tiszták a szobák. Belváros 2 perc sétára van, csak ajánlani tudom!
  Hotel Korona - Eger
  2017. 04. 02. 06:11
  Kedves Herkutz Zoltán! Szeretnénk megköszönni véleményírását, örülünk, hogy jól érezték magukat és szállodánkat választották. Várjuk vissza Önöket szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Zsolnayné Soltész Éva
  2017. 03. 19. 19:22
  Tisztelt Korona hotel Dolgozói !
  Mi vagyunk a biciklis házaspár akik visszatérő vendégek vagyunk.
  Igen jól érezzük magunkat és nagyon kedves kiszolgálásban van részünk . Mindennel maximálisan meg vagyunk elégedve , hiszen ezért is választjuk mindig Önöket.
  Tisztelettel Zsolnay házaspár.
 • Horváth Eszter
  2017. 02. 20. 07:22
  Első alkalommal kettesben a párommal, második alkalommal a 6 évesünkkel tértünk vissza. Nagyon elégedettek voltunk mindkét alkalommal, mert a romantikus, kettesben töltött idő ugyanúgy kivitelezhető itt, mint egy családi hétvége gyermekkel. A szobánk ismét tiszta, szép, az étkezés nagyon is bőséges, közel a történelmi belváros, de a borospince a kiváló tárlatvezetéssel és az Egri Road Beatles Múzeum Deák Billy Zolival szintén viszi a prímet! A wellness részlegben minden megtalálható, amire a pihenéshez szükség van, második alkalommal immár kismamaként is lehetőségem volt használni a medencét többek között, a gyermek szintén nagyon élvezte. Biztosan fogunk még találkozni, ha Eger, akkor Korona Hotel.
 • Bacsa Andrásné
  2017. 01. 15. 18:20
  Hosszú hétvégét töltöttünk Önöknél Bikavér csomag keretében.Nagyon jól éreztük magunkat. Másoknak is szívesen ajánlom.
 • Németh Anna
  2016. 12. 18. 21:28
  Kedves Korona Hotel!
  Én egy barátnőmmel töltöttem el egy nagyon szuper hétvégét Önöknél! Csak jókat tudunk mondani: kényelmes szoba, szép wellness részleg, finom reggeli, a személyzet kedves, udvarias, mosolygós, és maga az egész Hotel kellemes, színvonalas!
  Bátor szívvel ajánljuk ismerőseinknek, és mi magunk is szívesen eltöltenénk ott egy újabb hétvégét! :)
  Köszönettel: Németh Anna
 • Kerekesné Kardos Klára
  2016. 12. 14. 16:25
  Köszönjük az Önöknél töltött két éjszakát.Nagyon jól éreztük magunkat.A személyzet kedves,udvarias.A wellness rész csodálatos.A reggeli finom és bőséges volt.

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.