Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Botos Attila
  2017. 07. 21. 08:39
  Mi a Nejemmel nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük ezt a pár napot. Minden nagyon szuper volt. Az ételek finomak, a kiszolgálás első osztályú, a személyzet nagyon segítőkész, a wellnest is nagyon élveztűk. Külön köszönet a masszázsért. A borospincébe nagyon jó volt a hangulat attól fűgetlenül, hogy akkor találkoztunk a többiekkel elősször. Még egyszer köszönünk mindent. Ha tehetjük legközelebb is ott szálunk meg.
 • T.Melinda
  2017. 06. 20. 08:23
  A szoba kényelmes, tiszta. A személyzet kedves és figyelmes!Az ételek finomak voltak. A páromnak szülinapja alkalmából,meglepetésként tortát szerettem volna rendelni cukrászdából, de mondták, hogy ott is tudnak készíteni, ezt is megoldották! :) Jól éreztük magunkat. A belváros gyalog 5 percre van.Gyönyörű város! Ha Egerbe megyünk, biztos ott fogunk megszállni!
  Hotel Korona - Eger
  2017. 06. 20. 16:14
  Kedves Tanzoris Mária Melinda! Nagyon szépen köszönjük véleményét, örülünk,hogy jól érezték magukat! Visszavárjuk Önöket! Tisztelettel: Hotel Korona****
 • Szabó Judit
  2017. 06. 10. 19:05
  Köszönjük a kellemes napokat! Eger gyönyörű város, sok látnivalóval.
  A konyha kifogástalan volt. A személyzet kedvessége igazi.
  Ami nagyon kellemes meglepetés volt számomra, a lakosztályban élő növények találhatóak. Sokkal otthonosabb, meghittebb a környezet tőlük.
  Az úszó medence kiváló, a pihenő rész kiváló.

 • Dargainé Sarlai Ildikó
  2017. 06. 05. 19:53
  Nagyon szép helyen található a szálloda, a belváros és a nevezetességek könnyen megközelíthetők. Igényesen kialakított és berendezett szobák, segítőkész személyzet tette kellemessé a pünkösdi pihenésünket. A reggeli nagyon bőséges, és gazdag választékú volt. A tájékozódás kicsit nehézkes az épületekben és között. Remek hely!
 • Nagy Szabolcs
  2017. 06. 05. 11:04
  Május végén 3 nap/2 éjszakát töltöttünk Önöknél. Nagyon jól éreztük magunkat, maximálisan elégedettek voltunk. A személyzet nagyon figyelmes és mosolygós volt, a wellness részleg remek volt (különösen a szaunák), és a konyha, a széles választék maximálisan megfelelő volt.
  Nagyon élveztük a Beatles Múzeumot és az István pincét! Ha legközelebb Egerben járunk, Önöknél fogunk megszállni!
  Hotel Korona - Eger
  2017. 06. 05. 15:34
  Kedves Nagy Szabolcs! Köszönjük szépen véleményüket, visszavárjuk Önöket! Hotel Korona****
 • Kovács János
  2017. 05. 11. 12:39
  Jól éreztük magunkat.
  Mindenki nagyon kedves, figyelmes volt velünk.
  A szoba kényelmes, tiszta.
  Szóval remek volt minden.
  Hotel Korona - Eger
  2017. 05. 12. 14:52
  Kedves Kovács János! Nagyon örülünk. hogy jól érezték magukat, jöjjenek máskor is. Várjuk Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Korona Hotel
 • Vargáné Kiss Orsolya
  2017. 05. 02. 10:00
  Mindennel nagyon meg voltunk elégedve! A személyzet nagyon kedves, a szoba szép tiszta,igényesen berendezett. A reggeli finom és bőséges a wellness szuper( bár én az úszómedencét kicsit hidegnek találtam :-) ). A vacsora is nagyon finom volt
 • Dr.Kerékgyártó Éva és Perényi Jenó
  2017. 04. 20. 18:12
  Nagyon kellemes 4 napoban volt részúunk.MINDENKI nagyon kedves és hozzáértó volt . Bármikor visszamennénk. Finom kaják, szuper welnessz, kicsit hideg nagy medence /awelnessz-sziget használata után nagyon jó/,és fájós lábúaknak túl alacsony wc a szobához.... A szoba mérete kényelmes, nagy.A borospince -látogatás a tulajdonos asszony hozzáértése miatt felejthetetlen. Hálásak vagyunk.
  Hotel Korona - Eger
  2017. 04. 21. 08:56
  Kedves Dr. Kerékgyártó Éva! Köszönettel megkaptuk véleményírását. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és sikerült maradandó élményeket okozni. Szeretettel visszavárjuk Önöket! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Czirle Pálné
  2017. 04. 19. 17:04
  Csodálatos 4 napot töltöttünk a szállodában, felnőtt gyerekekkel húsvét alkalmából. Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet kedves, segítőkész, az ételek nagyon finomak, és változatosak voltak, a borkóstolás, a pincerendszer, a wellnes, stb fantasztikus volt! Szerintem visszatérünk még.
  Hotel Korona - Eger
  2017. 04. 21. 08:56
  Kedves Czirle Pálné! Köszönettel megkaptuk véleményírását. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és sikerült maradandó élményeket okozni. Szeretettel visszavárjuk Önöket! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Kozma Orsolya
  2017. 04. 19. 17:04
  Maximálisan elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, 8 fős család. Nagyon kedves a személyzet! A belváros 2 perc sétára van, csak ajánlani tudom!
  Hotel Korona - Eger
  2017. 04. 21. 08:57
  Kedves Kozma Orsolya! Köszönettel megkaptuk véleményírását. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és sikerült maradandó élményeket okozni. Szeretettel visszavárjuk Önöket! Üdvözlettel: Hotel Korona

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.