Üdvözöljük Önöket az egri Hotel Koronában!

Tegyen velünk egy túrát Eger egyik legkedveltebb szállodájában!

Az alábbiakban szeretnénk Önöknek szálloda-komplexumunkat bemutatni. Szállodánk két épület együttesből áll. Az épület részek rövid, fedett, zárt, fűtött folyosóval vannak összekötve, így a közlekedés az épületek között kényelmes, kellemes és nem időjárás függő.

Korona Hotel A fő épületben – ahol az étkezés és a wellness részleg is található- 14 db classic 4*-os szoba - dupla, külön, franciaágyas és családi apartman- valamint 14 db superior 4*-os kategóriájú szoba találhatók. A 14 db superior szoba dupla, külön illetve franciaágyasak, valamint megtalálható még 2 db Executive (VIP) lakosztály, 1 db családi apartman valamint egy minden igényt kielégítő, luxus kategóriájú Elnöki Lakosztály.

A B. épület szárnyban a BORSZÁLLODAI HANGULATOT KEDVELŐKNEK, 20 db szintén 4*-os kategóriájú tematikus borszállodai szoba, un. VINTAGE szoba került kialakításra.  Dupla, külön, franciaágyas típusú szobák között lehet választani. Ezen épületszárny alatt található a 233 éves István pince és Nemzeti Bormúzeum valamint a BEATLES múzeum és a konferencia termek. Kiválóan alkalmas konferenciák résztvevőinek elszállásolására vagy csoportok elhelyezésére, akik szeparáltabban szeretnének lenni az egyéni vendégektől.

A hotel kívülről

Minden szobánk légkondicionált és nem dohányzó.

Kisméretű háziállat térítés ellenében megengedett.

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.