EGRI ÉTTEREM NEMZETKÖZI SZÍNVONALLAL

Mindenünk a gasztronómia

A szálloda éttermeiben színvonalas kiszolgálással, minőségi ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket.

Éttermünkben – a MAGYAR KIRÁLYOK termében- az étkezések alkalmával egy kis történelem óráin is részt vehet. Éttermeink terasszal, belsőkerttel, látvány konyhával, a magyar ízek remekeivel, hangulatos vacsora estek otthonai.

Minden vendégünket, bőséges svédasztalos reggelivel várjuk, hideg-meleg fogásokkal, hogy mindenki napja jól induljon.

A reggeli kínálat mellett igen nagy hangsúlyt fektetünk a főétkezések kínálatára is. Látogassa meg a honlapunkon a részletesen bemutatott étlapunkat és itallapunkat. Vendégeink az a la carte étkezések mellett választhatják a büfé étkezéseket is a főétkezések idejére.
Egy kis ízelítő a kínálatunkból

Amennyiben csoportos rendezvényét vagy konferenciáját szeretné exclusívabb környezetben lebonyolítani, szállodánkban ezt is megteheti. Konferenciák kiegészítő rendezvényeire, esküvőkre, fogadásokra vagy csoportos étkezésekre vegye igénybe DÍSZTERMÜNKET.

Szállodánk ékköve az épületünk alatt található 1789-ben riolit tufába vájt borpince. A pince, a felújítást követően - a tulajdonosaink édesapja, Micski István után - István Borpince és Nemzeti Bormúzeum nevet kapta. A borpincét és Bormúzeumot szálló vendégeink térítésmentesen látogathatják, továbbá 1 pohár borra valamint falatkákra vendégül látjuk őket. Kérem látogasson el a web oldalunkon az István pince részhez, ahol bővebb információt és felvilágosítást kaphat borgasztronómiai szolgáltatásainkról.

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.