EGRI ÉTTEREM NEMZETKÖZI SZÍNVONALLAL

Mindenünk a gasztronómia

A szálloda éttermeiben színvonalas kiszolgálással, minőségi ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket.

Éttermünkben – a Királyok éttermében- az étkezések alkalmával egy kis történelem óráin is részt vehet. Éttermeink terasszal, belsőkerttel, látvány konyhával, a magyar ízek remekeivel, hangulatos vacsora estek otthonai.

Minden vendégünket, bőséges svédasztalos reggelivel várjuk, hideg-meleg fogásokkal, hogy mindenki napja jól induljon.

A reggeli kínálat mellett igen nagy hangsúlyt fektetünk a főétkezések kínálatára is.

Látogassa meg a honlapunkon a részletesen bemutatott étlapunkat és itallapunkat.

Vendégeink az a la carte étkezések mellett választhatják a büfé étkezéseket is a főétkezések idejére.
Egy kis ízelítő a kínálatunkból

Amennyiben csoportos rendezvényét vagy konferenciáját szeretné exklúzivabb környezetben lebonyolítani, szállodánkban ezt is megteheti.

Konferenciák kiegészítő rendezvényeire, esküvőkre, fogadásokra vagy csoportos étkezésekre vegye igénybe Dísztermünket.

Szállodánk ékköve az épületünk alatt található 1789-ben riolit tufába vájt borpince. A pince, a felújítást követően - a tulajdonosaink édesapja, Micski István után - István Borpince és Nemzeti Bormúzeum nevet kapta.

A borpincében is van lehetőség vacsora elfogyasztására, elsősorban céges vagy csoportos vendégeink részére. Egyéni vendégek térítésmentesen látogathatják, extra költésggel pedig borokat is kóstolhatnak.

Kérem látogasson el a weboldalunkon az István pince részhez, ahol bővebb információt és felvilágosítást kaphat borgasztronómiai szolgáltatásainkról.

NTAK azonosító: ET22039521

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.