Kutyabarát szálloda etikett

Szállodánk kutyabarát, így sok szeretettel látja vendégül kistestű házi kedvenceiteket! Kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy 15 kg-nál nagyobb kutyust a kényelem érdekében sajnos nem tudunk elszállásolni.

A foglalás során van lehetőségük bejelölni, hogy kisállattal érkeznek, ez számunkra is segítség, hiszen megkönnyíti a munkánkat. 
Amennyiben ezt esetleg elfelejtik, vagy csak a későbbiekben derül ki, hogy kutyus is Önökkel tart, szeretnénk kérni, hogy ezt telefonon vagy e-mailben jelezzék számunkra. 


Szobai bekészítéseink, mellyel várjuk a kisállatokat:

 • Etető- és itatótál
 • Pokróc

Kisállat felár: 10.000 Ft / éj
A kis kedvenceket minden esetben a gazdikkal egy szobában, ellátás nélkül tudjuk fogadni.

Az Önök és a többi vendégünk zavartalan pihenése érdekében kérjük, hogy olvassák át az alábbi leírást, mely néhány fontos tudnivalót, szabályt tartalmaz a házi kedvencekkel érkező vendégeink számára.

Kutyabarát szálloda etikett

 1. Kérjük, a szálloda területén, a szobán kívül, a kutyusát mindig tartsa pórázon!
 2. A Wellness részlegbe, az Étterembe, a Lobby Bárba, a játék terembe, kutyát bevinni tilos. Ellenkező esetben a szálloda kártérítési költséget számolhat fel!
 3. Ha nem biztos benne, merre engedheti el kutyusát a szálloda környékén, kérdezze meg recepciós kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére!
 4. Kizárólag lakásban tartott és szeparációs szorongással nem küzdő kutyust hagyjanak magára a szobában, és lehetőleg minél kevesebb ideig.
 5. Kérjük, jelezze a szálloda dolgozói felé, ha kutyusa a szobában pihen. (Kilincsre akasztható tábla).
 6. A szobát csak akkor tudjuk takarítani, ha a kutyus nem tartózkodik bent. Kérjük jelezze a "Takarítást kérek!" táblával, vagy a recepciós kollégáknak, ha a kutyus nem tartózkodik a szobában. 
 7. Amennyiben a kutyus a szálloda bármely területén ürülékét hátrahagyja, kérjük azt feltakarítani, illetve - a lehetőségekhez képest - ezen tevékenységeket a szállodán kívül elvégeztetni szíveskedjen.
 8. A szállodai szobában és egyéb részlegeiben bárminemű, az állat által okozott kárért a Gazdi teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.
 9. A szálloda területén cicák is élnek, akik leginkább az udvaron, a bejárat környékén tartózkodnak napközben. Bár jó barátságban vannak a kutyusokkal, kérjük fokozottan vigyázzanak rájuk.

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.