Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Palotayné Szilágyi Éva
  2016. 09. 16. 23:28
  Köszönjük az Önöknél töltött 2éjszakát. Kedves, szolgálatkész személyzet, kellemes, kényelmes, tiszta szoba, finom, választékos reggeli és vacsora. Tetszett még, hogy közel volt a belváros. A Beatles múzeum igazi élmény volt!
 • Nagy Gyula
  2016. 09. 16. 20:29
  Kedves Korona Hotel!
  Nászutunkat töltöttük Önöknél egy Romantika csomag keretében. A szoba igazán exluzív és elegáns volt. Gyönyörű rózsát készítettek be, párom nagyon nagy megelégedésére. A wellness részlegen kiválóan jól éreztük magunkat! Személyzet nagyon figyelmes, segítőkész volt. Szolgáltatásaik, programjaik fantasztikusak, bármikor szívesen visszatérnénk.
  Minden ismerősömnek örömmel fogom Önöket ajánlani.
  Hálás köszönettel,
  Nagy Gyula
 • Mészáros Adrienn
  2016. 08. 24. 07:22
  Köszönjük az Önöknél töltött két éjszakát, nagyon jól éreztük magunkat a párommal. A szoba és az ellátás kifogástalan volt, a borkóstoló pedig felejthetetlen.
 • Sulyok Kitti
  2016. 08. 16. 08:16
  Párommal töltöttünk el két éjszakát a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal. A wellness részleg is teljesen kielégítő volt (igaz, picit hűvösnek találtam a vizet); a reggeli bőséges, meleg, finom; a kiszolgálás mind a recepción mind az étteremben szintén kiemelkedő volt. Ajánlom mindenkinek a borpincelátogatást is! A jövőben is szívesen visszatérnénk! Köszönjük!
 • Szlávik Eszter
  2016. 08. 07. 19:51
  A Nyári meglepetés csomagon vettünk részt a párommal. A 4 nap felejthetetlen élmény volt mindkettőnknek. Most jártunk Egerben először, de egészen biztosan visszatérünk Önökhöz.
  Köszönjük a csodás programokat és a gasztronómiai élményeket.
 • Berényi Adél
  2016. 08. 06. 12:55
  Három éjszakát töltöttünk vőlegényemmel a szállodájukban. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A szobák és a szolgáltatások felülmúlták a várakozásainkat. Nagyon élveztük a borpincelátogatást és a Beatles-múzeumot. A szálloda egyik legnagyobb előnye, hogy minden megközelíthető gyalog max. 15 perc sétával is. Csak azt sajnáljuk, hogy nem volt elég időnk megnézni Eger látványosságait. Sajnos a három nap nem elég.
  Mindent köszönünk!
 • Dezső Slušník
  2016. 07. 26. 14:29
  Tisztelt szálloda személyzet!

  Egy hetet voltunk az Önök szállodájukban, családommal és az unokámmal. Minden nagyon szép volt, rend, tisztaság, nagyon kedves személyzet /kiemelem Károly Veronikát- kivel a szállást intéztem/, Fantasztikus jó a konyhájuk, szép volt a hotel bormúzemában is.
  Mindent köszönunk, tisztelettel
  Szlusnyík család Komárno, Szlovákia
 • Csobáné Anita
  2016. 07. 20. 19:33
  Két éjszakát töltöttünk párommal a szállodában.Nagyon jól éreztük magunkat.Mindennel meg voltunk elégedve!A recepciós hölgyek,az éttermi dolgozók,nagyon kedvesek,segítőkészek voltak!A szakácsnak szeretném külön megköszönni a sok finom gluténmentes ételt,desszertet!!!IMindenkinek csak ajánlani tudom!
 • Lengyel Tamás
  2016. 07. 20. 18:06
  Nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet nagyon késséges,az ételek finomak voltak, a kiszolgálás tökéletes volt! Köszönünk mindent.
 • Pápai Viktor
  2016. 06. 10. 18:58
  Két éjszakát töltöttünk a párommal a szállodában június elején. A szobánk tágas és tiszta volt. A reggeli és vacsora mindkét nap bőséges, változatos és friss volt. Köszönjük szépen! Remek szálloda, csak így tovább!

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.