Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Miklós
  2024. 02. 05. 17:08
  Társaságunkkal nagyon kellemes szilvesztert töltöttünk Önöknél.

  A tisztaság és a remek konyha kiemelendő. A szálloda tényleg a város szívében helyezkedik el, minden célunkat párperces sétával el tudtuk érni.
 • Ferenc
  2023. 12. 30. 17:17
  Szuper szálloda.Kedves figyelmes személyzet.Eszméletlen jó és változatos konyha.Szobák hozzák a csillagnak előírt szintet.

  Minden részről ajánlott.

 • Attila
  2022. 07. 31. 17:49
  Eger számomra az eleven történelem városa, nameg persze a boré. A szálloda a maga tökéletes helyén pedáns tisztaságával, a profi, állandóan mosolygó, kedves személyzetével még fokozta a fenomenális élményt.

  Nagyon kellemesen éreztük magunkat a hétvégén, ezért köszönettel tartozom.  Eger je pre mňa mestom živej histórie a samozrejme vína. Hotel na svojej perfektnej polohe bol úzkostlivo čistý a profesionálny, neustále usmievavý a milý personál umocňoval fenomenálny zážitok.

  Tento víkend sme sa cítili skvelo, preto vám patrí moje veľké ďakujem.  Tisztelettel, Attila
 • József
  2021. 09. 30. 19:55
  Nagyon kellemes szálloda, szépen berendezet szobával, pár percnyire a Dobó tértől. A várval és a strandfürdővel együtt EGER egy kivételes nyaralást biztosított a családomnak.
 • Tibor
  2021. 08. 08. 22:44
  Először voltunk a szállodában, de nem utoljára! Kedves, segítőkész személyzet, finom ételek, udvarias kiszolgálás és egy kellemes borkóstoló a szálloda pincéjében. A wellness részleg is nagyszerű volt, köszönjük a vendéglátást!
 • Vámos Tamás
  2021. 08. 07. 15:07
  Ismét szeretnénk megköszönni a szálloda személyzetének a kedves, barátságos vendéglátást. Az ételek kiválóak, a szoba patyolat tiszta, a személyzet kedves és barátságos. A város csodálatos, rengeteg látnivaló van, még a visszatérő vendégek sem unatkozhatnak.

  Köszönjük a "Család" vendéglátását.
 • Vámos Tamás
  2021. 07. 17. 13:19
  Köszönjük a szálloda vendéglátását, nagyon jól éreztük magunkat az elmúlt napokban, csak pozitívan tudok nyilatkozni a szállásról, nagyon kedvesek a recepción, kedvesek a vendégekkel, a szobák tisztasága kifogástalan, az ételek bőségesek és nagyon finomak, reggelinél és a vacsoránál nagyon kedves a személyzet, a wellness részleg kitűnő.

  Csodálatosan jól éreztük magunkat ismét a szállodában!
  Hotel Korona - Eger
  2021. 07. 18. 10:41
  Kedves Vámos Tamás! Nagyon köszönjük a pozitív visszajelzést és nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk. Reméljük, hogy a jövőben is vendégül láthatjuk Önöket! Üdvözlettel: Hotel Korona személyzet
 • István
  2021. 07. 05. 00:24
  Ügyvezetőként köszönöm, hogy úgy mint a saját, úgy az alkalmazottak részére kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtottak. Illetve, köszönjük a kedves és gyors tájékoztatást minden kérdésünkre.  Üdvözlettel, István és a https://hasznaltauto-allapotfelmeres.hu/ csapata.
 • Juhász Istvánné
  2020. 09. 09. 20:06
  Egy éjszakát töltöttünk a férjemmel a hotelben. Kedves fogadtatás,mosolygós személyzet minden részlegen,és patika tisztaság mindenhol. Félpanziós ellátást kértünk, igen bőséges volt a kínálat. A wellnes részleg is kitűnő.<br />\\r\
  A pincelátogatás Józsi bácsival felejthetetlen élmény. Már több szálláshelyen is voltunk Egerben,de ez kiemelkedően szuper szállás,amit az évek óta begyűjtött oklevelek is bizonyítanak.<br />\\r\
  Kiváló értékelés a szálláshelynek.10/10<br />\\r\
  Üdvözlettel:Pisti és Móni
 • Juhász Istvánné
  2020. 09. 09. 20:05
  Egy éjszakát töltöttünk a férjemmel a hotelben. Kedves fogadtatás,mosolygós személyzet minden részlegen,és patika tisztaság mindenhol. Félpanziós ellátást kértünk, igen bőséges volt a kínálat. A wellnes részleg is kitűnő.<br />\r
  A pincelátogatás Józsi bácsival felejthetetlen élmény. Már több szálláshelyen is voltunk Egerben,de ez kiemelkedően szuper szállás,amit az évek óta begyűjtött oklevelek is bizonyítanak.<br />\r
  Kiváló értékelés a szálláshelynek.10/10<br />\r
  Üdvözlettel:Pisti és Móni

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.