Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Fülöp Ágnes
  2018. 05. 13. 22:34
  Először jártunk a Koronában, nagyon kellemes élmény volt. A foglalás a honlapon keresztül egyszerű és gyors volt, a szállodát nagyon könnyű volt megtalálni. Központi, mégis csendes elhelyezkedése ideális. A személyzet rendkívül kedves és hozzáértő, minden kívánságunkat lesték. Kiemelném az ételek minőségét, a reggeli kínálat bőséges és kifogástalan minőségű volt, minden nagyon friss és ízletes volt. Mi igénybe vettük a félpanziós vacsorát, tekintettel a kis vendéglétszámra nem svédasztalos, hanem menü választékos vacsora volt, de nagyon színvonalas és ízletes fogások közül lehetett választani. Sok helyen a svédasztal sem tudta nyújtani ezt a színvonalat. A szoba kényelmes és tiszta volt, és a szokásos ingyen fogható csatorna választék mellett itt bővebb volt a TV csatorna kínálat is. A wellness-t nem vettük igénybe, de mindent összevetve csak ajánlani tudom mindenkinek jó szívvel a hotelt.
  Hotel Korona - Eger
  2018-05-14 10:12:13
  Kedves Fülöp Ágnes! Köszönjük megtisztelő véleményét szállodánkról. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és sikerült élményekben gazdag napokat eltölteni. Várjuk vissza Önöket szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Terecskei Pál
  2018. 03. 25. 22:46
  Először voltunk feleségemmel welness-részleggel is rendelkező szállodában, és a Hotel Korona Eger tökéletes választás volt! A szoba kényelmes és hangulatos volt, a személyzet barátságos, a wellnes részleg pedig fantasztikus. Nagyon jól éreztük magunkat, még visszérünk!
 • Kalász István
  2018. 02. 05. 14:27
  Színvonalas szálloda, igényesen berendezett, kényelmes és tiszta szoba, udvarias és segítőkész személyzet, bőséges választékú reggeli, gyorsan elkészülő, ízletes ételek a vacsoránál (nem félpanziós ellátást kértünk, de jól döntöttünk, hogy ott vacsoráztunk), szóval csupa pozitívum, ezért visszatérünk még, akár hosszabb időre is.
  Hotel Korona - Eger
  2018-02-05 18:30:21
  Kedves Kalász István! Nagyon szépen köszönjük a pozitív visszajelzést! Megtisztelő, hogy szállodánkat választották és nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat. Reméljük, hogy minél hamarabb viszontláthatjuk Önöket!
 • Tóth Erik
  2018. 02. 03. 15:06
  Párommal mentünk 3 nap 2 éjszakára. Nagyon élveztük a szállás összes szolgáltatását. A személyzet barátságos volt, a kiszolgálás is kifogástalan. A wellnessen rengeteg lehetőség van a pihenésre. A szálloda 2 utcányira van a főutcától, teljesen ideális helyen.
  Hotel Korona - Eger
  2018-02-18 15:50:24
  Kedves Tóth Erik! Köszönjük megtisztelő véleményét. Örülünk hogy jól érezték magukat szállodánkban. Reméljük hogy minél hamarabb viszontláthatjuk Önöket !
 • Makai István
  2018. 01. 27. 17:28
  Szép két napot töltöttünk el szállodájukban. Csak udvarias, szolgálatkész munkatársakkal találkoztunk. A felszolgált ételek, italok finomak voltak. Kellemes meglepetést okozott az impozáns pincerendszer. Azt megígérhetjük, hogy ha egészségünk megengedi még fogunk menni Önökhöz.
  Tisztelettel: Makai házaspár Ebesről 2018 január
  Hotel Korona - Eger
  2018-02-18 15:53:23
  Kedves Makai István! Köszönjük a pozitív visszajelzést. Nagy örömünkre szolgál hogy szállodánk falai között köszönthettük Önt és kedves párját. Reméljük hogy minél hamarabb viszontláthatjuk Önöket !
 • Szilágyi Károly
  2018. 01. 19. 11:39
  Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon kedves személyzet, és tisztaság fogadott bennünket. Igen kellemes volt a pincelátogatás, és a borkóstolás is. Félpanziós ellátásunk volt, számunkra az is nagyon megfelelő volt! Azt hiszem újra visszamegyünk! Köszönettel; Károly
 • Lipcsei Tibor
  2018. 01. 06. 14:06
  Nagyon jól éreztük magunkat . Kedves személyzet , izletes ételek,jó borok. Külön dícseret a szilveszteri és újévi programokért. Csak jót tudunk írni az önök szálodájáról.
  Ajánlani fogjuk szálodájukat mindenkinek.
  Szeretettel Szlovákiából.
  Lipcsei Tibor
  Hotel Korona - Eger
  2018-01-07 07:16:49
  Kedves Lipcsei Tibor! Köszönjük szépen a pozitív véleményírást, reméljük, hogy a jövőben újra vendégül láthatjuk Önöket szállodánkban!
 • Santl János
  2018. 01. 05. 16:15
  A szálloda színvonalas, a személyzet előzékeny, kedves, profi. A szilveszteri program és a jan. 1-i koncert meglepően jó volt!
  Hotel Korona - Eger
  2018-01-07 07:17:51
  Tisztelt Santl János! Köszönjük szépen a pozitív véleményírást, reméljük, hogy a jövőben újra vendégül láthatjuk Önöket szállodánkban!
 • B Brigitta
  2017. 12. 28. 10:01
  Családdal jártunk itt, nagyon jól éreztük magunkat. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges választékkal volt, nagyon ízlettek az ételek és gyönyörűek az étterem termei. A Welness-részleg is szép, többféle szaunával, kabinnal, masszázzsal, medencékkel. Hatalmas borospince van a szálloda alatt, azt is megnéztük borkóstolóval egybekötve.
  Hotel Korona - Eger
  2017-12-29 13:08:20
  Kedves Balogh Brigitta! Köszönjük szépen pozitív véleményét. Örülünk,hogy jól érezték magukat, reméljük visszatérnek hozzánk! Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánunk! Üdvözlettel: Oláh Dóra recepció
 • Varga Katalin
  2017. 10. 18. 16:47
  Már másodjára voltunk itt, most sem csalódtunk. Nagyon kellemes, kényelmes, jó helyen található hotel, a wellness kimondottan jó, a konyha ízletes és változatos. A személyzet segítőkész. A pincelátogatás felejthetetlen volt, a Beatles Múzeum is több órányi programot nyújt.
  Hotel Korona - Eger
  2017-10-19 11:09:21
  Kedves Katalin! Megtisztelő, hogy minket választottak már második alkalommal. Igyekszünk mindig, hogy élményekkel gazdagodjanak nálunk. Amennyiben újra Egert választják úti célnak, abban az esetben szívesen látjuk újra vendégül Önöket, természetesen 10%-os törzsvendég kedvezménnyel. Üdvözlettel: Nagy Milán értékesítési vezető

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.