Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Ropka Ádám
  2016. 04. 10. 15:09
  Nagyon meg voltunk elégedve az ellátással , külön szeretném kiemelni az éttermidolgozók figyelmességét, mivel a barátnőm gluténérzékeny és erre is külön figyelmet fordítottak.
 • Dr. Szentes Gábor
  2016. 03. 29. 13:20
  Város központban fekvő családias Hotel. Figyelmes, gondoskodó személyzet,a finom ételek és italok , tiszta csendes wellnes részleg garantálták a kellemes hétvégét. Köszönjük szépen.
 • Bánk Imre
  2016. 03. 10. 16:29
  Köszönjük a szíves vendéglátást. Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve.
  Kiemelten köszönöm a szálloda teljes személyzetének gondoskodó, előzékeny családias kiszolgálását.
  A Beatles Múzeum és a pince látogatás külön emlékezetes élmény.
  Hamarosan találkozunk!
  Ismételt köszönettel:
  Bánk Imre és Párja Kati
 • Fuziák Ágnes
  2016. 02. 18. 21:37
  Nagyon jól éreztük magunkat! Finomak voltak az ételek! A személyzet kedves és segítő kész volt! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!!
 • Török Kata
  2016. 02. 15. 14:24
  Szüleim töltöttek a szállodában 3 napot.Nagyon jól érezték magukat,nagyon finomakat ettek,szuperül pihentek.Magas színvonalú ellátás :) Köszönjük szépen!!!! :)
 • Bese Judit
  2016. 02. 05. 13:52
  Köszönjük a személyzet kedvességét, jól éreztük magunkat!
  Nagy élmény volt a pincetárlat megtekintése, külön köszönet Józsi bácsinak!
  A wellness igazi kikapcsolódás volt, visszatérő vendégek leszünk.
  Kovács József és Bese Judit
 • Berta László
  2016. 01. 29. 06:57
  Nagyon jól éreztük magunkat.Az ételek finomak a személyzet kedves és segítő kész.A programok amik a csomagban voltak tökéletesek.Szerintem nem ez volt az utolsó hogy itt voltunk. Köszönjük Berta Andrea és Berta László.
 • Berta László
  2016. 01. 29. 06:56
  Nagyon jól éreztük magunkat.Az ételek finomak a személyzet kedves és segítő kész.A programok amik a csomagban voltak tökéletesek.Szerintem nem ez volt az utolsó hogy itt voltunk. Köszönjük Berta Andrea és Berta László.
 • Imre Mária
  2016. 01. 04. 21:13
  2 éjszakát töltöttünk itt,minden nagyon szuper volt :)
  Kedves a személyzet,kitűnő a kiszolgálás,bőséges a reggeli és a vacsora,a wellness részleg is minden igényünket maradéktalanul kielégítette.Gratulálok a csapatnak és a szálloda vezetőségének,lehet,hogy találkozunk még :)
  Köszönjük.
 • Gyarmati Márta
  2016. 01. 03. 20:20
  A Karácsonyt töltöttük a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat,mindennel nagyon elégedettek voltunk.Finomak voltak az ételek,kedves volt a személyzet.Grátisz kaptuk a belépőket a Beatles múzeumba,és a borkóstolót a 220 éves István pincébe.A wellness részben is kellemesen múlattuk az időt.Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát,aki családias légkörre vágyik!

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.