Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Edit
  2015. 08. 23. 17:17
  Kedves kis hotel, csendes környezetben, kedves személyzettel. A wellness-részleg medencéit kicsit kicsinek tartom, ahogy a reggelinél használt üdítős poharak méretét is, azonban mindezt kárpótolja a szobák kényelmessége és a fantasztikus Beatles Múzeum. Tervezünk visszatérni.
 • Balázs
  2015. 08. 23. 13:47
  A személyzet kedves, segítőkész volt. Az ételek minőségét külön kiemelném, nagyon finoman főznek a szakácsok. A svédasztalos reggeli, a szállás városon belüli elhelyezkedése kiváló, a szálloda felszereltsége szintén jó.
  Egyetlen negatívumot tudok mondani, ami a wellness részleg. Meglepően kicsi a szauna, az úszómedence kicsi, a jacuzzi illetve az élménymedence sajnos csak félóránként működik és lehetne kicsit melegebb a víz.
  Összességében elégedettek voltunk a szállással.
 • Szirbek Ramóna
  2015. 08. 23. 11:43
  A hotel fekvése tökéletes, a belváros pár perc séta. A személyzet nagyon kedves, udvarias, segítőkész. A szobák tiszták rendezettek voltak. A wellness részleg is nagyon jó, bár lehetnének nagyobbak a medencék, de ez nem hátrány. Viszont a nagymedence vize lehetne egy kicsit melegebb. A svédasztalos reggeli és vacsora is nagyon finom bő választék van. A családommal mi nagyon jól éreztük magunkat. Ha Egerben járunk ismét itt fogunk megszállni. A Beatles Múzeum egyszerűen csúcs szuper!!!!!!!!!
 • Baranyai-Tardi Ivett
  2015. 08. 23. 11:35
  Nagyon szép volt az egri város!
  Vissza szeretnénk újra menni,a Hotel dolgozói nagyon segítőkészek .
  Nagyon tetszik a rendszer,hogy szobaszámra fel lehet íratni az elfogyasztott terméket, nem kell pénzt vinni az embernek mindenhova.
  A pincérek is nagyon rendesek és a recepciósok.
  A borpince nagyon jó. Csak köszönni tudom ,hogy ott lehettem,az ételek nagyon finomak és sok fajta ételből lehet választani .
 • Bocnak Adrienn
  2015. 08. 06. 09:55
  A személyzet kedves és segítőkész.A svédasztalos reggeli bőséges és nagyon finom,egy apró hiba hogy,a poharak az üdítő választásnál 1-dl-ek.A wellnes részleg megfelelő,viszont a szobák takarításával nem voltam megelégedve.A Hotel jó helyen helyezkedik el mert közel van a városközpont és a parkolója biztonságos.Jól éreztük magunkat.Köszönjük szépen...
 • Varga Kristóf
  2015. 07. 27. 17:49
  Rendkívül kulturált, felszerelt.
  Remek az elhelyezkedése, frekventált helyen van.
  A kiszolgálás illetve a wellnes részleg is megfelelt az elvárásoknak.
  A bormúzeum pedig egyenesen páratlan.
  Nagyon jól éreztük magunkat a párommal, mindenképpen megtartjuk.

  Üdvözlettel: Varga Kristóf, Király Gabriella.
 • Antalffy Szabolcsné
  2015. 07. 27. 09:18
  Nagyon tetszett a szálloda felszereltsése,elhelyezkedése. Udvarias segítőkész személyzet,tisztaság, finom ételek. ! Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
 • Nagy Ferenc
  2015. 07. 21. 08:32
  Minden rendben volt,udvarias személyzet,csendes nyugodt környezet,közel a város centruma és a vár, jó volt az ellátás is!
 • Fülöp László
  2015. 07. 20. 20:43
  Már voltunk önöknél nagyon tetszett kényelmes szép és megbízható.
 • Kontra Miklós
  2015. 07. 13. 11:24
  A szállásfoglalás számomra nagyon meglepően segítség kész volt a recepciósokkal nagyon örültem.
  Nagyon tetszett a szálloda, a bortúra a borospincében az idegenvezetés kimagasló volt nagyon köszönjük.
  A svédasztalos reggelik számunkra minden igény kielégítettek.
  Tiszta szép szoba, fürdőszoba, kellemes pihenést biztosított a welnes részleg, bár a nagyobbik medence lehetett volna egy kicsit melegebb.
  Ha legközelebb Egerbe megyünk biztosan ezt a szállodát fogjuk választani.
  Mégegyszer köszönjük.

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.