Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Béres Imre
  2016. 06. 10. 12:33
  Nagyon jól éreztük magunkat az Önöknél eltöltött három napban. Tiszta, csendes, komfortos szállásunk volt. Remek ételekben, és kiszolgálásban volt részünk. A wellness részleg sokrétű, minden igényt kielégítő volt, varázslatos fényekkel, ötletes térelválasztásokkal. A személyzet segítőkész, mosolygós, hozzáértő. Eger belvárosa közel van a hotelhez, gyalogosan néhány perc a sétáló utca. Köszönünk mindent. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
 • Bodon Sándor
  2016. 06. 03. 11:44
  A munkatársaimmal voltam a szálloda vendége. Tökéletes volt minden perc, amit eltöltöttünk a hotelben és környékén. Kedves fogadtatás várt bennünket. A szállás kifogástalan volt, a szoba és wellness hozta az elvárásainkat. Az étteremi kiszolgálás színvonalas, az ételek nagyon finomak voltak. A személyzet munkája kifogástalan, kedvességük határtalan volt. Csak ajánlani tudom.
 • Jákliné Judit
  2016. 06. 01. 21:07
  Nagyon jól éreztük magunkat! Finomak voltak az ételek! A személyzet kedves és nagyon segítő kész. Külön szeretném kiemelni az éttermi dolgozók és a recepciós hölgyek figyelmességét ! Köszönjük! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
 • Balogh Erika
  2016. 05. 31. 11:22
  Fantasztikusan éreztük magunkat, a szálloda nagyon szép és jó helyen helyezkedik el. A recepciósok nagyon kedvesek és segítőkészek. Az ételkínálat bőséges, finomak az ételek. A kiszolgálás, wellness részleg és szolgáltatás mind kitűnő. Nagyon jó volt a massszázs. Nagyon tetszett az István pincében a tárlatvezetés és a borkóstolás. A Beatles múzeum lenyűgöző volt. Abszolút ajánlom a szállodát és szolgáltatásait. Egyedül azt sajnáltuk, hogy nagyon gyorsan eltelt az idő, még maradtunk volna tovább is. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is ezt a szállodát választjuk. Köszönjük szépen!
 • O.Zsuzsa
  2016. 05. 23. 15:24
  A szálloda elhelyezkedése csak hab a tortán, mert mind az igazán kedves személyzet, mind a rendkívül finom ételkínálat miatt és már magáért a rendkívül széles kínálatú, kellemes hangulatú wellnes részlege miatt is érdemes újra és újra visszatérni, aminek színvonalát még profi masszőrjeik is emelik.
 • Fazekasné S. Mónika
  2016. 05. 22. 20:56
  Fantasztikus wellness szolgáltatás, udvarias, kedves személyzet, kifogástalan tisztaság, remek éttermi kínálat.
  Köszönjük!
 • Baumgártner Péter
  2016. 05. 20. 10:40
  Kifogástalan és kedves kiszolgálás , minden igényt kielégítő ételek udvarias személyzet, wellness szolgáltatás szuper! Tiszta csendes környezetben csodálatos élményben volt részünk Még egyszer köszönjük! ! Rónaszéki Krisztina és Baumgártner Péter
 • Bakonyi Katalin
  2016. 05. 08. 16:36
  Kedves személyzet, remek ételek, közel van minden nevezetességhez, csendes. Csak ajánlani tudom.
 • Dr. Pap Miklósné
  2016. 05. 03. 14:46
  Szívesen jövünk vissza újra és újra a szállodába. Mint mindig, most is kellemes vendéglátásban volt részünk. A személyzet udvarias, a félpanziós ellátás minden igényt kielégítő, a szoba tiszta, kellően tágas és elegáns, a wellness részleg is kellemes.
  Gratulálunk, és köszönjük!
  P.M. és P.A.Á.
 • gonda judit
  2016. 05. 01. 20:40
  nagyon jol éreztük magunkat amasszás fantasztikus volt. Bátran ajánlom mindenkinek.

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.