Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • 2015. 03. 13. 00:00
  Meg voltunk elégedve máskor is szívesen elmegyünk.
 • Niki
  2015. 03. 13. 00:00
  Barátságos,családias hangulatú szálloda. A személyzet rendkívül kedves és előzékeny,mosolygósak,ami nagyon fontos:) Az ételek borzasztó finomak,és az adag is pont tökéletes! Remekül éreztük magunkat!
 • 2015. 03. 10. 00:00
  Kellemes,igényes szálloda,kedves,segítőkész személyzettel.Bőséges,ízletes ételválaszték.Hangulatos borkóstolás.Megjegyzés: a falak vékonyak,a szomszédos szobák zajai áthallatszottak.
  Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlani tudom. Mindenképpen visszatérünk.
 • Mecsei Péter
  2015. 03. 09. 00:00
  Sajnálom, hogy egy beharangozott edzőterem csak rossz gépeket tartalmaz. A kényelem pedig azért szenvedett csorbát, mert a párna (mely a pihenés alapja) szörnyen rugózik.
  A személyzet figyelmessége példás. Az ételek finomak és bőségesek voltak. A bor kóstoló külön élmény volt. A szoba tágas és jól felszerelt.
 • 2015. 03. 09. 00:00
  Eger nagyon szép város, ezért a szálloda is nagyon jó helyen van, minden látnivaló könnyen elérhető. A borkostolásba kellemesen csalódtam, a pincei, és a bemutatása is tökéletes volt
 • 2015. 03. 09. 00:00

  Elégedettek vagyunk a szálloda álltal nyújtott kikapcsolódási lehetőségekke ás kényelemmel. Tökéletes hely a pihenésre. Kifogásunk csak a fitness teremmel kapcsolatban volt, ahol a gépek nagy része nem működött.
 • Ilona
  2015. 03. 09. 00:00
  Maximálisan elégedettek voltunk mindennel! A személyzet barátságos, az étterem remek, a wellness szolgáltatás is tökéletes! Nagyon családias szálloda, bátran ajánlom mindenkinek! :)
 • Kárász Zoltán
  2015. 03. 08. 00:00
  Nagyon jól éreztük magunkat! Az éttermet külön kiemelném és a konyhát,mert fantasztikus gasztronómiai orgazmust éltünk át! :)
 • Szabóné Magyar Gabriella
  2015. 03. 08. 00:00
  ger belvárosában minden látnivalóhoz közel, mégis egy csendes helyen található ez a kedves családias hangulatú szálloda, ahol kitűnően éreztük magunkat, teljes ellátás mellett.
  Rövid, 3 napos programunk alatt, amikor is teljes ellátást kaptunk csodálatosan éreztük magunkat egy baráti házaspárral együtt. Első helyen a szálloda konyháját említeném, első rangú, a felszolgálók figyelmesek, de a borospince bemutatása is figyelemre méltó volt. Kellemes a wellnes részleg, ahol teát lehet fogyasztani a szauna világ és mártózások közötti pihenésben. Sajnos az edző teremben nem minden gép volt használható állapotban. A szálloda kimondottan családias. Nagyon jól éreztük magunkat és szívesen ajánlom másoknak is.
 • 2015. 03. 06. 00:00
  A személyzet nagyon kedves, az ételek finomak. A bor kóstoló élmény volt. Jól éreztük magunkat, kellemes kikapcsolódás volt.

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.