Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Oroszné Erdei Gabriella
  2015. 03. 06. 00:00
  A szobát egy picit kicsinek gondolom, valamint nagyon meleg volt. A személyzet kedves, előzékeny.
 • Tamás Zoltánné
  2015. 03. 06. 00:00
  kellemes, ár-érték arány megfelelő
  Jól éreztük magunkat a szállodában, de praktikusabb lett volna a fürdőköpeny-bekészítés a szobába. A személyzet kedves és udvarias, a kiszolgálással és ellátással teljes mértékben elégedettek voltunk.
 • Sahin-Tóth Edina
  2015. 03. 01. 00:00

  Szuper!!! :)
  Kedves Management! Nászutunkat töltöttük az Önök szállodájában. Igazi, kellemes kikapcsolódást jelentett számunkra a wellness részlegen nyújtott számos lehetőség, szauna, jacuzzi, stb. Nagyon tetszett, hogy a szállodából gyalog megközelíthetőek a város látványosságai. Igaz, hogy rövid időre volt lehetőségünk a kikapcsolódásra, de teljes feltöltődéssel térhettünk haza gyerekeinkhez!! Köszönjük a kedvességüket, a finom ételeket! Ha tehetjük, legközelebb is az Önök szállodáját választjuk!! Üdvözlettel és szeretettel: Sahin-Tóth Edina (mostantól Bíró Edina) és Bíró Ákos Kecskemétről

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.