Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kiss Éva Zsuzsanna
  2020. 08. 12. 19:13
  A Párommal együtt állíthatom , hogy csodasztikus élményben volt részünk. A szobák állapotával,tisztaságával ugyanúgy megvoltunk elégedve mint a személyzet boldog,mosolygós tettrekészségével az összes területen . Választékos ,minden igényt kielégítő reggeli és vacsora ,finom ízekkel. Csendes környezet, rengeteg relax élmény a wellness részlegben. Tökéletes azoknak akik szeretnének kiszakadni a mindennapi rutin bűvöletéből . A közelben rengeteg ,látványosság van ami nem igényel fullasztó sétákat . Bár mindenki nagyon aranyos és cukorborsó ,szeretném kiemelni Józsi bácsit ,akinek saját élménytapasztalataival áttűzdelt borkóstolóját vétek lenne kihagyni. Nem szaporítom tovább a szót,hiszen én is csak a saját tapasztalataimban hiszek. Szívből ajánljuk mindenkinek. 10/10
 • Vámos Tamás
  2019. 08. 02. 16:25
  Köszönjük a szálloda kedves vendéglátását. Már sokadszor jártunk a szállodában, tökéletes, csendes a szállás, remekek és választékosak az ételek, tökéletes a kiszolgálás, tiszták a szobák, csodás a wellness és a környezet. A recepciósok nagyon odafigyelnek a vendégekre. Csak kiváló értékelést tudok adni a szállodának.

  Párommal köszönjük a pihentető élményt. Még találkozni fogunk.
  Hotel Korona - Eger
  2019. 08. 03. 09:16
  Kedves Tamás! Nagyon szépen köszönjük a kedves hozzászólást és véleményt. Visszavárjuk Önöket! Üdvözlettel: Micski Marianna igazgató
 • Terebesi Péter
  2019. 07. 04. 18:19
  Először jártunk önöknél......de nem utoljára. Nagyon szép és csendes helyen van a szálloda, minden pár perc sétára. A szoba kényelmes és tiszta volt, a személyzet nagyon-nagyon kedves és segítőkész, mint az összes ottani alkalmazott. Az ételek nagyon finomak voltak és gusztusosak. A pince látogatás borkostolóval felejthetetlen élmény volt. A wellness részlegen töltött idők teljesen fel frissített minket, ezért külön köszönet Budaházi Ritának. Párommal tökéletes három napot töltöttünk önöknél, köszönet ezért mindenkinek és reméljük még sokszor el jutunk önökhöz.
  Egyszóval csak ajánlani tudom önöket.
  Üdvözlettel ; Peti és Móni
 • Kard Sándorné
  2018. 09. 19. 14:53
  Először jártunk a Önöknél, de nem utoljára... A csendes, és nyugodt környezetnek köszönhetően nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon udvarias, és segítőkész volt, köszönjük hogy mindenben a segítségünkre voltak. A szoba nagyon kényelmes, és tiszta volt. A wellness részleg minden igényünket kielégítette, remekül éreztük magunkat, és minden alkalommal felfrissülve hagytuk el. A szakácsnak köszönjük a finom és ízletes ételeket, a bőséges reggelit, és vacsorát. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, de egyvalamit a pincelátogatást, azon belül is "Józsi bácsit" külön is kiemelném, mert szerintünk Ő a szálloda fénypontja. A borospincében egy remek hangulatú tárlatvezetésen vehettünk részt, a társaságában és sok érdekességet megtudhattunk Tőle, mely felejthetetlen élmény számunkra. Mindenkinek csakis ajánlani tudom, ha lehetősége engedi, egyszer mindenképpen látogasson el a Hotel Koronába.
 • Fülöp Ágnes
  2018. 05. 13. 22:34
  Először jártunk a Koronában, nagyon kellemes élmény volt. A foglalás a honlapon keresztül egyszerű és gyors volt, a szállodát nagyon könnyű volt megtalálni. Központi, mégis csendes elhelyezkedése ideális. A személyzet rendkívül kedves és hozzáértő, minden kívánságunkat lesték. Kiemelném az ételek minőségét, a reggeli kínálat bőséges és kifogástalan minőségű volt, minden nagyon friss és ízletes volt. Mi igénybe vettük a félpanziós vacsorát, tekintettel a kis vendéglétszámra nem svédasztalos, hanem menü választékos vacsora volt, de nagyon színvonalas és ízletes fogások közül lehetett választani. Sok helyen a svédasztal sem tudta nyújtani ezt a színvonalat. A szoba kényelmes és tiszta volt, és a szokásos ingyen fogható csatorna választék mellett itt bővebb volt a TV csatorna kínálat is. A wellness-t nem vettük igénybe, de mindent összevetve csak ajánlani tudom mindenkinek jó szívvel a hotelt.
  Hotel Korona - Eger
  2018. 05. 14. 10:12
  Kedves Fülöp Ágnes! Köszönjük megtisztelő véleményét szállodánkról. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és sikerült élményekben gazdag napokat eltölteni. Várjuk vissza Önöket szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Terecskei Pál
  2018. 03. 25. 22:46
  Először voltunk feleségemmel welness-részleggel is rendelkező szállodában, és a Hotel Korona Eger tökéletes választás volt! A szoba kényelmes és hangulatos volt, a személyzet barátságos, a wellnes részleg pedig fantasztikus. Nagyon jól éreztük magunkat, még visszérünk!
 • Kalász István
  2018. 02. 05. 14:27
  Színvonalas szálloda, igényesen berendezett, kényelmes és tiszta szoba, udvarias és segítőkész személyzet, bőséges választékú reggeli, gyorsan elkészülő, ízletes ételek a vacsoránál (nem félpanziós ellátást kértünk, de jól döntöttünk, hogy ott vacsoráztunk), szóval csupa pozitívum, ezért visszatérünk még, akár hosszabb időre is.
  Hotel Korona - Eger
  2018. 02. 05. 18:30
  Kedves Kalász István! Nagyon szépen köszönjük a pozitív visszajelzést! Megtisztelő, hogy szállodánkat választották és nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat. Reméljük, hogy minél hamarabb viszontláthatjuk Önöket!
 • Tóth Erik
  2018. 02. 03. 15:06
  Párommal mentünk 3 nap 2 éjszakára. Nagyon élveztük a szállás összes szolgáltatását. A személyzet barátságos volt, a kiszolgálás is kifogástalan. A wellnessen rengeteg lehetőség van a pihenésre. A szálloda 2 utcányira van a főutcától, teljesen ideális helyen.
  Hotel Korona - Eger
  2018. 02. 18. 15:50
  Kedves Tóth Erik! Köszönjük megtisztelő véleményét. Örülünk hogy jól érezték magukat szállodánkban. Reméljük hogy minél hamarabb viszontláthatjuk Önöket !
 • Makai István
  2018. 01. 27. 17:28
  Szép két napot töltöttünk el szállodájukban. Csak udvarias, szolgálatkész munkatársakkal találkoztunk. A felszolgált ételek, italok finomak voltak. Kellemes meglepetést okozott az impozáns pincerendszer. Azt megígérhetjük, hogy ha egészségünk megengedi még fogunk menni Önökhöz.
  Tisztelettel: Makai házaspár Ebesről 2018 január
  Hotel Korona - Eger
  2018. 02. 18. 15:53
  Kedves Makai István! Köszönjük a pozitív visszajelzést. Nagy örömünkre szolgál hogy szállodánk falai között köszönthettük Önt és kedves párját. Reméljük hogy minél hamarabb viszontláthatjuk Önöket !
 • Szilágyi Károly
  2018. 01. 19. 11:39
  Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon kedves személyzet, és tisztaság fogadott bennünket. Igen kellemes volt a pincelátogatás, és a borkóstolás is. Félpanziós ellátásunk volt, számunkra az is nagyon megfelelő volt! Azt hiszem újra visszamegyünk! Köszönettel; Károly

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.