Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Kard Sándorné
  2018. 09. 19. 14:53
  Először jártunk a Önöknél, de nem utoljára... A csendes, és nyugodt környezetnek köszönhetően nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon udvarias, és segítőkész volt, köszönjük hogy mindenben a segítségünkre voltak. A szoba nagyon kényelmes, és tiszta volt. A wellness részleg minden igényünket kielégítette, remekül éreztük magunkat, és minden alkalommal felfrissülve hagytuk el. A szakácsnak köszönjük a finom és ízletes ételeket, a bőséges reggelit, és vacsorát. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, de egyvalamit a pincelátogatást, azon belül is "Józsi bácsit" külön is kiemelném, mert szerintünk Ő a szálloda fénypontja. A borospincében egy remek hangulatú tárlatvezetésen vehettünk részt, a társaságában és sok érdekességet megtudhattunk Tőle, mely felejthetetlen élmény számunkra. Mindenkinek csakis ajánlani tudom, ha lehetősége engedi, egyszer mindenképpen látogasson el a Hotel Koronába.
 • Fülöp Ágnes
  2018. 05. 13. 22:34
  Először jártunk a Koronában, nagyon kellemes élmény volt. A foglalás a honlapon keresztül egyszerű és gyors volt, a szállodát nagyon könnyű volt megtalálni. Központi, mégis csendes elhelyezkedése ideális. A személyzet rendkívül kedves és hozzáértő, minden kívánságunkat lesték. Kiemelném az ételek minőségét, a reggeli kínálat bőséges és kifogástalan minőségű volt, minden nagyon friss és ízletes volt. Mi igénybe vettük a félpanziós vacsorát, tekintettel a kis vendéglétszámra nem svédasztalos, hanem menü választékos vacsora volt, de nagyon színvonalas és ízletes fogások közül lehetett választani. Sok helyen a svédasztal sem tudta nyújtani ezt a színvonalat. A szoba kényelmes és tiszta volt, és a szokásos ingyen fogható csatorna választék mellett itt bővebb volt a TV csatorna kínálat is. A wellness-t nem vettük igénybe, de mindent összevetve csak ajánlani tudom mindenkinek jó szívvel a hotelt.
  Hotel Korona - Eger
  2018-05-14 10:12:13
  Kedves Fülöp Ágnes! Köszönjük megtisztelő véleményét szállodánkról. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk és sikerült élményekben gazdag napokat eltölteni. Várjuk vissza Önöket szeretettel! Üdvözlettel: Hotel Korona
 • Terecskei Pál
  2018. 03. 25. 22:46
  Először voltunk feleségemmel welness-részleggel is rendelkező szállodában, és a Hotel Korona Eger tökéletes választás volt! A szoba kényelmes és hangulatos volt, a személyzet barátságos, a wellnes részleg pedig fantasztikus. Nagyon jól éreztük magunkat, még visszérünk!
 • Kalász István
  2018. 02. 05. 14:27
  Színvonalas szálloda, igényesen berendezett, kényelmes és tiszta szoba, udvarias és segítőkész személyzet, bőséges választékú reggeli, gyorsan elkészülő, ízletes ételek a vacsoránál (nem félpanziós ellátást kértünk, de jól döntöttünk, hogy ott vacsoráztunk), szóval csupa pozitívum, ezért visszatérünk még, akár hosszabb időre is.
  Hotel Korona - Eger
  2018-02-05 18:30:21
  Kedves Kalász István! Nagyon szépen köszönjük a pozitív visszajelzést! Megtisztelő, hogy szállodánkat választották és nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat. Reméljük, hogy minél hamarabb viszontláthatjuk Önöket!
 • Tóth Erik
  2018. 02. 03. 15:06
  Párommal mentünk 3 nap 2 éjszakára. Nagyon élveztük a szállás összes szolgáltatását. A személyzet barátságos volt, a kiszolgálás is kifogástalan. A wellnessen rengeteg lehetőség van a pihenésre. A szálloda 2 utcányira van a főutcától, teljesen ideális helyen.
  Hotel Korona - Eger
  2018-02-18 15:50:24
  Kedves Tóth Erik! Köszönjük megtisztelő véleményét. Örülünk hogy jól érezték magukat szállodánkban. Reméljük hogy minél hamarabb viszontláthatjuk Önöket !
 • Makai István
  2018. 01. 27. 17:28
  Szép két napot töltöttünk el szállodájukban. Csak udvarias, szolgálatkész munkatársakkal találkoztunk. A felszolgált ételek, italok finomak voltak. Kellemes meglepetést okozott az impozáns pincerendszer. Azt megígérhetjük, hogy ha egészségünk megengedi még fogunk menni Önökhöz.
  Tisztelettel: Makai házaspár Ebesről 2018 január
  Hotel Korona - Eger
  2018-02-18 15:53:23
  Kedves Makai István! Köszönjük a pozitív visszajelzést. Nagy örömünkre szolgál hogy szállodánk falai között köszönthettük Önt és kedves párját. Reméljük hogy minél hamarabb viszontláthatjuk Önöket !
 • Szilágyi Károly
  2018. 01. 19. 11:39
  Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon kedves személyzet, és tisztaság fogadott bennünket. Igen kellemes volt a pincelátogatás, és a borkóstolás is. Félpanziós ellátásunk volt, számunkra az is nagyon megfelelő volt! Azt hiszem újra visszamegyünk! Köszönettel; Károly
 • Lipcsei Tibor
  2018. 01. 06. 14:06
  Nagyon jól éreztük magunkat . Kedves személyzet , izletes ételek,jó borok. Külön dícseret a szilveszteri és újévi programokért. Csak jót tudunk írni az önök szálodájáról.
  Ajánlani fogjuk szálodájukat mindenkinek.
  Szeretettel Szlovákiából.
  Lipcsei Tibor
  Hotel Korona - Eger
  2018-01-07 07:16:49
  Kedves Lipcsei Tibor! Köszönjük szépen a pozitív véleményírást, reméljük, hogy a jövőben újra vendégül láthatjuk Önöket szállodánkban!
 • Santl János
  2018. 01. 05. 16:15
  A szálloda színvonalas, a személyzet előzékeny, kedves, profi. A szilveszteri program és a jan. 1-i koncert meglepően jó volt!
  Hotel Korona - Eger
  2018-01-07 07:17:51
  Tisztelt Santl János! Köszönjük szépen a pozitív véleményírást, reméljük, hogy a jövőben újra vendégül láthatjuk Önöket szállodánkban!
 • B Brigitta
  2017. 12. 28. 10:01
  Családdal jártunk itt, nagyon jól éreztük magunkat. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges választékkal volt, nagyon ízlettek az ételek és gyönyörűek az étterem termei. A Welness-részleg is szép, többféle szaunával, kabinnal, masszázzsal, medencékkel. Hatalmas borospince van a szálloda alatt, azt is megnéztük borkóstolóval egybekötve.
  Hotel Korona - Eger
  2017-12-29 13:08:20
  Kedves Balogh Brigitta! Köszönjük szépen pozitív véleményét. Örülünk,hogy jól érezték magukat, reméljük visszatérnek hozzánk! Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet kívánunk! Üdvözlettel: Oláh Dóra recepció

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.