Konferencia helyszín Egerben

Bízza konferenciáinak és rendezvényeinek lebonyolítását profikra!

Szállodánk tökéletes rendezvényhelyszín, legyen szó konferenciákról, tréningekről vagy üzleti meetingekről. Ezek szervezése nagy feladat.

korona-papirA weboldalon megtalálható információkkal segíteni kívánunk Önnek abban, hogy rendezvényeit gyorsan, pontosan, és gazdaságosan tervezhesse meg.

Tájékoztatónkban megtalálhatja konferencia termeink adottságait, technikai lehetőségeit, felszereltségét, továbbá a kiegészítő szolgáltatásokat és műszaki paramétereket!

Annak tudatában, hogy nincs két egyforma rendezvény a végső ajánlatokat és árakat a rendezvények összetettsége illetve az Önök által kiválasztott paraméterek alapján állapítjuk meg.

Rendezvényszervező kollégáink és éttermi szakembereink képzettsége, hozzáértése és munkája segíti az Ön családi és céges rendezvényének, tréningjeinek, konferenciáinak, valamint munka- és díszétkezéseinek sikeres megszervezését és lebonyolítását.

Nagy megtiszteltetés lenne számunkra, ha az információkkal és szervező tevékenységünkkel hozzájárulhatnánk rendezvényeik sikeréhez.

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni 4*-os szállodai kategóriában.