Ajánlatkérés/Foglalás

Hotel Korona - Wellness szálloda Egerben

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Szállodánk Svéd - Finn - Magyar tulajdonosokkal 1990-ben nyitottuk meg kapuit. Az akkor 20 szobás szállodaként üzemelő családias hotel, folyamatos fejlődésen-bővítésen ment keresztül.

Részletek

Vendégeink mondták


"Udvarias személyzet, teljeskörű információ nyújtás, tiszta, rendezett, igényes szoba, csendes, nyugodt . Bőséges és finom ételek. Imádtuk a szaunákat és a masszázs is jó volt. Szerett..."
Szijártó Henrietta
"Kellemes két napig voltunk vendégek a magok hoteljában a rokonaimmal. Jó fekvése a szobák tisztasága a vellnes jó pihenést biztosított.A személyzet aranyos az ételek fínomak melyben a sz..."
štefanBodnár István
"Tisztelt Vezetők és Személyzet! Szállodájukat csak ajánlani fogom mindenkinek. Szép környezet; szép és tiszta szobák; nagyon kedves és segítőkész személyzet; családias hangulat. K..."
Barnáné Lavrincz Dóra
"Tisztelt Korona hotel és személyzete. Csak jót tudok írni az önök szállodájáról. Nagyon szép helyen van, kedvesek a recepción és segítőkészek, tiszták, rendesek a szobák, bőség..."
Vámos Tamás
"Körülbelül 8 éve jártam elöször a szállodába!Amikor ott jártam nagyon megvoltam elégedve!Most a gyermekeimmel töltöttem el 2 éjszakát Önöknél!A szálloda felülmúlja Önmagát!Renge..."
Lehoczki Tamásné
"Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. A szobák szépek voltak, jó volt, hogy az apartman mindkét szobájához volt külön fürdőszoba. A reggeli és a vacsora is nagyon finom és bős..."
Pintér László

Különlegességeink

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 4*-os szállodai kategóriában.