Sétálóutca 250 m
(3 perc séta)
Dobó tér 600 m
(8 perc séta)
Vár 1 km
(12 perc séta)
Minaret 700 m
(7 perc séta)
Szépasszonyvölgy 2 km
(25 perc séta)
Török fürdő/Termál fürdő 1,2 km
(15 perc séta)

Hotel Korona - Wellness szálloda Egerben

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Szállodánk Svéd - Finn - Magyar tulajdonosokkal 1990-ben nyitottuk meg kapuit. Az akkor 20 szobás szállodaként üzemelő családias hotel, folyamatos fejlődésen-bővítésen ment keresztül.

Részletek

Vendégeink mondták


 • "Köszönjük a szálloda kedves vendéglátását. Már sokadszor jártunk a szállodában, tökéletes, csendes a szállás, remekek és választékosak az ételek, tökéletes a kiszolgálás,..."
  Vámos Tamás
 • "Először jártunk önöknél......de nem utoljára. Nagyon szép és csendes helyen van a szálloda, minden pár perc sétára. A szoba kényelmes és tiszta volt, a személyzet nagyon-nagyon..."
  Terebesi Péter
 • "Először jártunk a Önöknél, de nem utoljára... A csendes, és nyugodt környezetnek köszönhetően nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon udvarias, és segítőkész volt,..."
  Kard Sándorné
 • "Először jártunk a Koronában, nagyon kellemes élmény volt. A foglalás a honlapon keresztül egyszerű és gyors volt, a szállodát nagyon könnyű volt megtalálni. Központi, mégis..."
  Fülöp Ágnes
 • "Először voltunk feleségemmel welness-részleggel is rendelkező szállodában, és a Hotel Korona Eger tökéletes választás volt! A szoba kényelmes és hangulatos volt, a személyzet..."
  Terecskei Pál
 • "Színvonalas szálloda, igényesen berendezett, kényelmes és tiszta szoba, udvarias és segítőkész személyzet, bőséges választékú reggeli, gyorsan elkészülő, ízletes ételek a..."
  Kalász István
Szallas.hu

9,1

Nagyon jó
343 értékelés

Különlegességeink

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 4*-os szállodai kategóriában.