Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Fuziák Ágnes
  2016. 02. 18. 21:37
  Nagyon jól éreztük magunkat! Finomak voltak az ételek! A személyzet kedves és segítő kész volt! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!!
 • Török Kata
  2016. 02. 15. 14:24
  Szüleim töltöttek a szállodában 3 napot.Nagyon jól érezték magukat,nagyon finomakat ettek,szuperül pihentek.Magas színvonalú ellátás :) Köszönjük szépen!!!! :)
 • Bese Judit
  2016. 02. 05. 13:52
  Köszönjük a személyzet kedvességét, jól éreztük magunkat!
  Nagy élmény volt a pincetárlat megtekintése, külön köszönet Józsi bácsinak!
  A wellness igazi kikapcsolódás volt, visszatérő vendégek leszünk.
  Kovács József és Bese Judit
 • Berta László
  2016. 01. 29. 06:57
  Nagyon jól éreztük magunkat.Az ételek finomak a személyzet kedves és segítő kész.A programok amik a csomagban voltak tökéletesek.Szerintem nem ez volt az utolsó hogy itt voltunk. Köszönjük Berta Andrea és Berta László.
 • Berta László
  2016. 01. 29. 06:56
  Nagyon jól éreztük magunkat.Az ételek finomak a személyzet kedves és segítő kész.A programok amik a csomagban voltak tökéletesek.Szerintem nem ez volt az utolsó hogy itt voltunk. Köszönjük Berta Andrea és Berta László.
 • Imre Mária
  2016. 01. 04. 21:13
  2 éjszakát töltöttünk itt,minden nagyon szuper volt :)
  Kedves a személyzet,kitűnő a kiszolgálás,bőséges a reggeli és a vacsora,a wellness részleg is minden igényünket maradéktalanul kielégítette.Gratulálok a csapatnak és a szálloda vezetőségének,lehet,hogy találkozunk még :)
  Köszönjük.
 • Gyarmati Márta
  2016. 01. 03. 20:20
  A Karácsonyt töltöttük a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat,mindennel nagyon elégedettek voltunk.Finomak voltak az ételek,kedves volt a személyzet.Grátisz kaptuk a belépőket a Beatles múzeumba,és a borkóstolót a 220 éves István pincébe.A wellness részben is kellemesen múlattuk az időt.Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát,aki családias légkörre vágyik!
 • Tóth József
  2015. 12. 18. 21:44
  Nagyon jól éreztük magunkat !!! Finomak voltak az ételek , nagyon kedves volt a személyzet . A wellness rész csodálatos volt . A Beatles múzeumba órákig el lehetne nézelődni . Sajnos a bor múzeumról le maradtunk , de legközelebb nem hagyjuk ki . Tehát mindenkinek ajánlom szuper szálloda . Köszönjük hogy itt tölthettünk három napot . Üdvözlettel Tóth József és Tóth Józsefné
 • Szilágyi lászlóné
  2015. 12. 14. 19:44
  Kupon alapján az utolsó pillanatban decemberben (13-15) foglalt szállás.

  Állítom, hogy az ország egyik legszuperebb szállodái közé tartoznak erősen az élmezőnyben.
  A megközelítés a parkolás az elhelyezkedése a belvároshoz szuper.
  A konyha elsőrangú, ízletes a szakács tálalása esztétikailag is elsőrangú. A pincérek hihetetlen szolgálatkészek, kedvesek. Annak ellenére, hogy hétköznap (holtszezon időben) egyedüli vendégek voltunk a szállodában, maximális kedvességgel és szakértelemmel szolgáltak ki minket. A kifogástalan welness részlegben is ketten lévén, minden szolgáltatást (szauna, pezsgő medencék, sókabin) korlátozás nélkül tudtuk igénybe venni. A személyzet minden tagja hihetetlen szolgálatkész, kedves volt. Az ajánlott egri borok finomak voltak.
  A szoba kifogástalan volt.
  Ezt a szállodát csak ajánlani tudom mindenkinek.
  Köszönet az itt eltőltött napokért.
 • Belianszky Krisztina
  2015. 12. 02. 15:51
  Nagyon jól éreztük magunkat!!! A szoba tiszta volt és kényelmes. A wellnes részleg minden igényünket kielégítette. A recepción segítőkészek és kedvesek voltak. A svédasztalos reggeli, és vacsora bőséges volt, és ízletes. A Beatles múzeum szenzációs, a borkóstolásról lemaradtunk :( Közel a belváros,csak ajánlani tudom mindenkinek aki aktív és passzív pihenésre vágyik.
  Üdv.
  Belianszky Krisztina

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 3*-os és 4*-os szállodai kategóriában.