Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Berényi Adél
  2016. 08. 06. 12:55
  Három éjszakát töltöttünk vőlegényemmel a szállodájukban. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A szobák és a szolgáltatások felülmúlták a várakozásainkat. Nagyon élveztük a borpincelátogatást és a Beatles-múzeumot. A szálloda egyik legnagyobb előnye, hogy minden megközelíthető gyalog max. 15 perc sétával is. Csak azt sajnáljuk, hogy nem volt elég időnk megnézni Eger látványosságait. Sajnos a három nap nem elég.
  Mindent köszönünk!
 • Dezső Slušník
  2016. 07. 26. 14:29
  Tisztelt szálloda személyzet!

  Egy hetet voltunk az Önök szállodájukban, családommal és az unokámmal. Minden nagyon szép volt, rend, tisztaság, nagyon kedves személyzet /kiemelem Károly Veronikát- kivel a szállást intéztem/, Fantasztikus jó a konyhájuk, szép volt a hotel bormúzemában is.
  Mindent köszönunk, tisztelettel
  Szlusnyík család Komárno, Szlovákia
 • Csobáné Anita
  2016. 07. 20. 19:33
  Két éjszakát töltöttünk párommal a szállodában.Nagyon jól éreztük magunkat.Mindennel meg voltunk elégedve!A recepciós hölgyek,az éttermi dolgozók,nagyon kedvesek,segítőkészek voltak!A szakácsnak szeretném külön megköszönni a sok finom gluténmentes ételt,desszertet!!!IMindenkinek csak ajánlani tudom!
 • Lengyel Tamás
  2016. 07. 20. 18:06
  Nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet nagyon késséges,az ételek finomak voltak, a kiszolgálás tökéletes volt! Köszönünk mindent.
 • Pápai Viktor
  2016. 06. 10. 18:58
  Két éjszakát töltöttünk a párommal a szállodában június elején. A szobánk tágas és tiszta volt. A reggeli és vacsora mindkét nap bőséges, változatos és friss volt. Köszönjük szépen! Remek szálloda, csak így tovább!
 • Béres Imre
  2016. 06. 10. 12:33
  Nagyon jól éreztük magunkat az Önöknél eltöltött három napban. Tiszta, csendes, komfortos szállásunk volt. Remek ételekben, és kiszolgálásban volt részünk. A wellness részleg sokrétű, minden igényt kielégítő volt, varázslatos fényekkel, ötletes térelválasztásokkal. A személyzet segítőkész, mosolygós, hozzáértő. Eger belvárosa közel van a hotelhez, gyalogosan néhány perc a sétáló utca. Köszönünk mindent. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
 • Bodon Sándor
  2016. 06. 03. 11:44
  A munkatársaimmal voltam a szálloda vendége. Tökéletes volt minden perc, amit eltöltöttünk a hotelben és környékén. Kedves fogadtatás várt bennünket. A szállás kifogástalan volt, a szoba és wellness hozta az elvárásainkat. Az étteremi kiszolgálás színvonalas, az ételek nagyon finomak voltak. A személyzet munkája kifogástalan, kedvességük határtalan volt. Csak ajánlani tudom.
 • Jákliné Judit
  2016. 06. 01. 21:07
  Nagyon jól éreztük magunkat! Finomak voltak az ételek! A személyzet kedves és nagyon segítő kész. Külön szeretném kiemelni az éttermi dolgozók és a recepciós hölgyek figyelmességét ! Köszönjük! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
 • Balogh Erika
  2016. 05. 31. 11:22
  Fantasztikusan éreztük magunkat, a szálloda nagyon szép és jó helyen helyezkedik el. A recepciósok nagyon kedvesek és segítőkészek. Az ételkínálat bőséges, finomak az ételek. A kiszolgálás, wellness részleg és szolgáltatás mind kitűnő. Nagyon jó volt a massszázs. Nagyon tetszett az István pincében a tárlatvezetés és a borkóstolás. A Beatles múzeum lenyűgöző volt. Abszolút ajánlom a szállodát és szolgáltatásait. Egyedül azt sajnáltuk, hogy nagyon gyorsan eltelt az idő, még maradtunk volna tovább is. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is ezt a szállodát választjuk. Köszönjük szépen!
 • O.Zsuzsa
  2016. 05. 23. 15:24
  A szálloda elhelyezkedése csak hab a tortán, mert mind az igazán kedves személyzet, mind a rendkívül finom ételkínálat miatt és már magáért a rendkívül széles kínálatú, kellemes hangulatú wellnes részlege miatt is érdemes újra és újra visszatérni, aminek színvonalát még profi masszőrjeik is emelik.

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 3*-os és 4*-os szállodai kategóriában.