Ajánlatkérés/Foglalás

Hotel Korona - Wellness szálloda Egerben

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Szállodánk Svéd - Finn - Magyar tulajdonosokkal 1990-ben nyitottuk meg kapuit. Az akkor 20 szobás szállodaként üzemelő családias hotel, folyamatos fejlődésen-bővítésen ment keresztül.

Részletek

Vendégeink mondták


"Tisztelt szálloda személyzet! Egy hetet voltunk az Önök szállodájukban, családommal és az unokámmal. Minden nagyon szép volt, rend, tisztaság, nagyon kedves személyzet /kiemelem Ká..."
Dezső Slušník
"Két éjszakát töltöttünk párommal a szállodában.Nagyon jól éreztük magunkat.Mindennel meg voltunk elégedve!A recepciós hölgyek,az éttermi dolgozók,nagyon kedvesek,segítőkészek volta..."
Csobáné Anita
"Nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet nagyon késséges,az ételek finomak voltak, a kiszolgálás tökéletes volt! Köszönünk mindent...."
Lengyel Tamás
"Két éjszakát töltöttünk a párommal a szállodában június elején. A szobánk tágas és tiszta volt. A reggeli és vacsora mindkét nap bőséges, változatos és friss volt. Köszönjük s..."
Pápai Viktor
"Nagyon jól éreztük magunkat az Önöknél eltöltött három napban. Tiszta, csendes, komfortos szállásunk volt. Remek ételekben, és kiszolgálásban volt részünk. A wellness részleg sokré..."
Béres Imre
"A munkatársaimmal voltam a szálloda vendége. Tökéletes volt minden perc, amit eltöltöttünk a hotelben és környékén. Kedves fogadtatás várt bennünket. A szállás kifogástalan volt, a s..."
Bodon Sándor

Különlegességeink

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 3*-os és 4*-os szállodai kategóriában.