Ajánlatkérés/Foglalás

Hotel Korona - Wellness szálloda Egerben

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Szállodánk Svéd - Finn - Magyar tulajdonosokkal 1990-ben nyitottuk meg kapuit. Az akkor 20 szobás szállodaként üzemelő családias hotel, folyamatos fejlődésen-bővítésen ment keresztül.

Részletek

Vendégeink mondták


"Tisztelt Korona hotel Dolgozói ! Mi vagyunk a biciklis házaspár akik visszatérő vendégek vagyunk. Igen jól érezzük magunkat és nagyon kedves kiszolgálásban van részünk . Mindennel ..."
Zsolnayné Soltész Éva
"Első alkalommal kettesben a párommal, második alkalommal a 6 évesünkkel tértünk vissza. Nagyon elégedettek voltunk mindkét alkalommal, mert a romantikus, kettesben töltött idő ugyanúgy ki..."
Horváth Eszter
"Hosszú hétvégét töltöttünk Önöknél Bikavér csomag keretében.Nagyon jól éreztük magunkat. Másoknak is szívesen ajánlom...."
Bacsa Andrásné
"Kedves Korona Hotel! Én egy barátnőmmel töltöttem el egy nagyon szuper hétvégét Önöknél! Csak jókat tudunk mondani: kényelmes szoba, szép wellness részleg, finom reggeli, a személyzet..."
Németh Anna
"Köszönjük az Önöknél töltött két éjszakát.Nagyon jól éreztük magunkat.A személyzet kedves,udvarias.A wellness rész csodálatos.A reggeli finom és bőséges volt...."
Kerekesné Kardos Klára
"Köszönjük az Önöknél töltött 2éjszakát. Kedves, szolgálatkész személyzet, kellemes, kényelmes, tiszta szoba, finom, választékos reggeli és vacsora. Tetszett még, hogy közel volt a b..."
Palotayné Szilágyi Éva

Különlegességeink

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 4*-os szállodai kategóriában.