Ajánlatkérés/Foglalás

Hotel Korona - Wellness szálloda Egerben

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Szállodánk Svéd - Finn - Magyar tulajdonosokkal 1990-ben nyitottuk meg kapuit. Az akkor 20 szobás szállodaként üzemelő családias hotel, folyamatos fejlődésen-bővítésen ment keresztül.

Részletek

Vendégeink mondták


"Jól éreztük magunkat. Mindenki nagyon kedves, figyelmes volt velünk. A szoba kényelmes, tiszta. Szóval remek volt minden. ..."
Kovács János
"Mindennel nagyon meg voltunk elégedve! A személyzet nagyon kedves, a szoba szép tiszta,igényesen berendezett. A reggeli finom és bőséges a wellness szuper( bár én az úszómedencét kicsit hi..."
Vargáné Kiss Orsolya
"Nagyon kellemes 4 napoban volt részúunk.MINDENKI nagyon kedves és hozzáértó volt . Bármikor visszamennénk. Finom kaják, szuper welnessz, kicsit hideg nagy medence /awelnessz-sziget használa..."
Dr.Kerékgyártó Éva és Perényi Jenó
"Csodálatos 4 napot töltöttünk a szállodában, felnőtt gyerekekkel húsvét alkalmából. Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet kedves, segítőkész, az ételek nagyon finomak, és vált..."
Czirle Pálné
"Maximálisan elégedettek voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, 8 fős család. Nagyon kedves a személyzet! A belváros 2 perc sétára van, csak ajánlani tudom! ..."
Kozma Orsolya
"Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! A hely kiváló, a személyzet kedves, segítőkész! A masszázsnál ha valaki elkedvetlenedne, hogy egy bájos apró hölgy invitálja fekete göndör hajjal, akko..."
Sárosi Zoltán

Különlegességeink

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 4*-os szállodai kategóriában.