Ajánlatkérés/Foglalás

Hotel Korona - Wellness szálloda Egerben

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Szállodánk Svéd - Finn - Magyar tulajdonosokkal 1990-ben nyitottuk meg kapuit. Az akkor 20 szobás szállodaként üzemelő családias hotel, folyamatos fejlődésen-bővítésen ment keresztül.

Részletek

Vendégeink mondták


"Köszönjük az Önöknél töltött 2éjszakát. Kedves, szolgálatkész személyzet, kellemes, kényelmes, tiszta szoba, finom, választékos reggeli és vacsora. Tetszett még, hogy közel volt a b..."
Palotayné Szilágyi Éva
"Kedves Korona Hotel! Nászutunkat töltöttük Önöknél egy Romantika csomag keretében. A szoba igazán exluzív és elegáns volt. Gyönyörű rózsát készítettek be, párom nagyon nagy megel..."
Nagy Gyula
"Köszönjük az Önöknél töltött két éjszakát, nagyon jól éreztük magunkat a párommal. A szoba és az ellátás kifogástalan volt, a borkóstoló pedig felejthetetlen. ..."
Mészáros Adrienn
"Párommal töltöttünk el két éjszakát a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal. A wellness részleg is teljesen kielégítő volt (igaz, picit ..."
Sulyok Kitti
"A Nyári meglepetés csomagon vettünk részt a párommal. A 4 nap felejthetetlen élmény volt mindkettőnknek. Most jártunk Egerben először, de egészen biztosan visszatérünk Önökhöz. Kös..."
Szlávik Eszter
"Három éjszakát töltöttünk vőlegényemmel a szállodájukban. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A szobák és a szolgáltatások felülmúlták a várakozásainkat. Nagyon élv..."
Berényi Adél

Különlegességeink

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 3*-os és 4*-os szállodai kategóriában.