Ajánlatkérés/Foglalás

Hotel Korona - Wellness szálloda Egerben

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Szállodánk Svéd - Finn - Magyar tulajdonosokkal 1990-ben nyitottuk meg kapuit. Az akkor 20 szobás szállodaként üzemelő családias hotel, folyamatos fejlődésen-bővítésen ment keresztül.

Részletek

Vendégeink mondták


"Fantasztikusan éreztük magunkat, a szálloda nagyon szép és jó helyen helyezkedik el. A recepciósok nagyon kedvesek és segítőkészek. Az ételkínálat bőséges, finomak az ételek. A kiszol..."
Balogh Erika
"A szálloda elhelyezkedése csak hab a tortán, mert mind az igazán kedves személyzet, mind a rendkívül finom ételkínálat miatt és már magáért a rendkívül széles kínálatú, kellemes ha..."
O.Zsuzsa
"Fantasztikus wellness szolgáltatás, udvarias, kedves személyzet, kifogástalan tisztaság, remek éttermi kínálat. Köszönjük!..."
Fazekasné S. Mónika
"Kifogástalan és kedves kiszolgálás , minden igényt kielégítő ételek udvarias személyzet, wellness szolgáltatás szuper! Tiszta csendes környezetben csodálatos élményben volt részünk ..."
Baumgártner Péter
"Kedves személyzet, remek ételek, közel van minden nevezetességhez, csendes. Csak ajánlani tudom...."
Bakonyi Katalin
"Szívesen jövünk vissza újra és újra a szállodába. Mint mindig, most is kellemes vendéglátásban volt részünk. A személyzet udvarias, a félpanziós ellátás minden igényt kielégítő,..."
Dr. Pap Miklósné

Különlegességeink

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 3*-os és 4*-os szállodai kategóriában.