Ajánlatkérés/Foglalás

Hotel Korona - Wellness szálloda Egerben

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Szállodánk Svéd - Finn - Magyar tulajdonosokkal 1990-ben nyitottuk meg kapuit. Az akkor 20 szobás szállodaként üzemelő családias hotel, folyamatos fejlődésen-bővítésen ment keresztül.

Részletek

Vendégeink mondták


"Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. A szobák szépek voltak, jó volt, hogy az apartman mindkét szobájához volt külön fürdőszoba. A reggeli és a vacsora is nagyon finom és bős..."
Pintér László
"Mi a Nejemmel nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük ezt a pár napot. Minden nagyon szuper volt. Az ételek finomak, a kiszolgálás első osztályú, a személyzet nagyon segítőkész, a well..."
Botos Attila
"A szoba kényelmes, tiszta. A személyzet kedves és figyelmes!Az ételek finomak voltak. A páromnak szülinapja alkalmából,meglepetésként tortát szerettem volna rendelni cukrászdából, de mon..."
T.Melinda
"Köszönjük a kellemes napokat! Eger gyönyörű város, sok látnivalóval. A konyha kifogástalan volt. A személyzet kedvessége igazi. Ami nagyon kellemes meglepetés volt számomra, a lakosz..."
Szabó Judit
"Nagyon szép helyen található a szálloda, a belváros és a nevezetességek könnyen megközelíthetők. Igényesen kialakított és berendezett szobák, segítőkész személyzet tette kellemessé..."
Dargainé Sarlai Ildikó
"Május végén 3 nap/2 éjszakát töltöttünk Önöknél. Nagyon jól éreztük magunkat, maximálisan elégedettek voltunk. A személyzet nagyon figyelmes és mosolygós volt, a wellness részleg r..."
Nagy Szabolcs

Különlegességeink

Hotel korona eger képekben

A szállodán belüli lehetőségekkel nem csak az üdülni és kikapcsolódni vágyókat, hanem a finom egri borok kedvelőit, konferenciákra és rendezvényekre érkezőket, valamint az egészségturizmust preferáló közönségnek az igényeit is ki tudjuk elégíteni, 4*-os szállodai kategóriában.